Élet-Stílus

Babát vár Szőcs Renáta, a Star Academy egykori győztese

TV2
TV2
Minimális esélye volt a teherbeesésre.

Szőcs Renáta 2016-ban nyerte meg a TV2 Star Academy című tehetségkutató műsorát, majd Sztárban sztárban is szerepelt. Legutóbb az esküvője kapcsán írtunk róla: 2020 végén, a pandémia közepén ment férjhez. A Bors most felkereste az énekesnőt, akinek nemrég megjelent egy új dala. Szőcs ekkor jelentette be, hogy első gyerekével terhes.

Itt az ideje, hogy elmondjam, Márk és én kisbabát várunk, és ez az öröm sugárzik belőlem. Sokáig úgy éreztem, hogy az a férfi, aki mellett nőként és anyaként is kiteljesedhetek, egyszerűen nem létezik. Aztán egy különös véletlennek köszönhetően megismerkedtem Márkkal

– fogalmazott a lapnak az előadó.

Szőcs Reni azt is elárulta, sokáig kérdéses volt, hogy természetes úton áldott állapotba kerülhet-e.

Az orvosok minimálisnak látták az esélyét annak, hogy természetes úton édesanya legyek. Ráadásul azzal is riogattak, hogy ahogy telik az idő, ez az esély is egyre csökken majd. Éppen ezért valódi csodaként éltem meg, amikor elvégeztem a tesztet, és megjelent a két csík. Ezt csak azért meséltem el, mert tudom, hogy sok nő él azzal a tudattal, hogy ezért vagy azért nem lehet gyermeke, de szeretném ha tudnák, hogy csodák márpedig vannak.

A babavárásra egy horvátországi nyaraláson derült fény, miután az énekesnő szokatlanul fáradékonynak érezte magát. Ekkor vásárolt egy tesztet, majd mikor az pozitív lett, sikítva keltette fel párját, aki elmondása szerint az első fél percben azt sem tudta, hol van. „A másodikban sem, de akkor már az örömtől” – tette hozzá Szőcs Reni.

Kapcsolódó
Személyi nélkül ment az esküvőjére a Star Academy egykori nyertese
Amivel kisebb fennakadást okozott az énekesnő a nagy napon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik