Élet-Stílus

„Feladta magát” a rendőrségen a szökevény kutya

Videóra vette a loughboroughi rendőrkapitányság biztonsági kamerája, ahogy egy kutya besétál a fotocellás ajtón, körbeszimatol, majd a sarokban helyet foglal, és vár a sorára.

Rosie, a tízéves border collie november 3-án tűnt el, miután megrémült egy a közelében felrobbanó tűzijátéktól és fejvesztve elrohant. Gazdái, Steve és Julie Harper hiába keresték. Később a szökevény maga jelentkezett egy rendőrőrsön – írja a BBC.

A 68 éves Steve Harper, és a felesége, Julie november 3-án délután két kutyájukat, Rosie-t és Lasert sétáltatták egy parkban Loughboroughban. Délután négy körül a kutyák nyugtalanok lettek, különösen a 10 éves mentőkutya, Rosie. Amikor egy tűzijáték hangos dörrenéssel felrobbant mellettük, Rosie fejvesztve elrohant.

Amikor a kutya kicsit megnyugodott, a park szomszédságában működő rendőrőrsre ment. Átbújt a kerítés rácsai között, besétált a fotocellás ajtón, majd leült egy sarokban, és várta, hogy valaki észrevegye.

A rendőrök hamarosan rátaláltak a kutyusra, vizet vittek neki és összebarátkoztak vele. Mivel Rosie-n volt nyakörv, rajta a gazdik adataival, a rendőrök értesítették az aggódó Steve-t és Julie-t, akik megkönnyebbülve mentek kedvencükért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik