Élet-Stílus

Hajmásy Péter: Sokan azt hiszik, hogy 10-15 év múlva majd megmenti a kapcsolatukat egy gyerek

RTL Klub
RTL Klub
Ő örül annak, hogy Nádai Anikóval nagyon szerelmesen vágtak bele a sok nehézséggel is együtt járó családalapításba.

Nádai Anikó és Hajmásy Péter nemrégiben ünnepelték második évfordulójukat. A műsorvezető és a sportoló 2020 októberében jöttek össze, idén év elején pedig megtörtént az eljegyzés, majd azt is bejelentették, hogy első közös gyereküket várják. Kisfiuk, Alex nyáron született meg.

Kapcsolódó
Megszületett Nádai Anikó és Hajmásy Péter kisfia
A műsorvezető és a baba is jól vannak.

Hajmásy ma a Reggeli vendége volt, ahol elmondta, intenzív két évet éltek meg a műsorvezetővel, de úgy érzi, szerinte a legjobbkor vágtak bele a családalapításba.

Nagyon jó érzésnek tartom, hogy nagyon tetszik az Ani, nagyon kívánom az Anit, nagyon szerelmes vagyok belé. Szerintem ez egy nagyon fontos dolog, mert mikor sokan azt hiszik, hogy 10-15 év múlva majd megmenti a kapcsolatukat egy gyerek… az nem biztos, így, hogy nem alszol, full ideg vagy

– magyarázta, hozzátéve, imádja az apaságot, de gyakran nem könnyű az élet egy kisbabával.

Mint mondja, a gyorsan egymást követő események ellenére egyikük sem sürgetett semmit, minden természetesen jött magától. Reméli, Nádaival örökké fog tartani a kapcsolatuk, amiért azzal is igyekeznek tenni, hogy másfél-kéthetente randizni járnak, kéthavonta egyszer pedig egy éjszakára el is mennek otthonról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik