Élet-Stílus

Egy videón úgy tűnt, infarktust kapott egy idősotthon lakója a szexbulin

A rosszullétet csak színlelhették, az erotikus meglepetés azonban nagyon is komoly volt.

Bizarr felvételek készültek egy kolumbiai idősek otthonában, majd el is terjedtek a közösségi oldalakon.

A Cartagenában található intézményben erotikus témájú meglepetésbulit tartottak a lakók számára. Fehérneműs, bőrkiegészítős férfiak és nők táncoltak a nyugdíjasok ölében, vonaglottak a földön, péniszalakú tortát kínáltak a lakóknak, és még ki tudja, mi minden történt a showműsor során – írja a Sun brit bulvárlap.

Bizony, az El Heraldo című lap nyomán a világsajtóba is eljutott a botrányos rendezvény híre, ami nem pusztán azzal verte ki a biztosítékot, hogy az otthon lakóit erotikus műsorral szórakoztatták, hanem azzal is, hogy a felvételek tanúsága szerint az egyik nyugdíjas nő rosszul lett.

A videót egy Nadia Cartagena nevű helyi influenszer posztolta ki az Instagramra, ő volt az erotikus témájú buli szervezője is, és a bejegyzésben azt írta, az otthon lakója infarktust kapott.

A kolumbiai lap szerint az influenszer először arról beszélt, hogy élete legnagyobb ijedelmén van túl, és nagyon sajnálja a történteket, ő csak egy kis szórakozást akart nyújtani az otthon lakóinak.

A sztori azonban csak innentől kezdve lett igazán zavaros, mert miután a kommentelők azzal vádolták az influenszert, hogy ezúttal kissé messzire ment, Nadia Cartagena – egy újabb posztban – közölte, hogy csak eljátszották az infarktust, a nyugdíjas nőnek semmi baja nem volt, a videóval csak szerették volna felhívni a figyelmet az idős otthonban élők problémáira.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tours en Cartagena (@nadiacartagena_) által megosztott bejegyzés

Hogy mennyire nem egyedi esetről van szó (mármint, hogy speciális műsort szerveznek ilyen intézménybe), arra a legjobb példa, hogy néhány hete írtunk egy hasonló tajvani botrányról.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik