Élet-Stílus

Elhagyta ukrán menekült szeretőjét a férfi, aki tíz nap után hagyta ott családját a nő miatt

Befogadták a nőt magukhoz, hogy aztán pár nappal később a férfi lelépjen vele.

A 30 éves Tony Garnett azt mondja, hogy vége lett a kapcsolatának a 22 éves Szofija Karkagyimmal, és már „száz százalékosan túl van rajta”.

Nagy port kavart a brit sajtóban, mikor májusban arról kezdtek el írni, hogy a biztonsági őr férfi tízéves kapcsolatát adta fel, két gyermekének anyját, a 28 éves Lorna Garnett-et hagyta ott tíz nappal azután, hogy befogadták magukhoz az Ukrajnából menekült Karkagyimot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Софія Каркадим (@sonya_dobrvlsk) által megosztott bejegyzés

A feleség azzal vádolta a nőt, hogy szánt szándékkal el akarta hódítani tőle a férjét, azért hordott kis felsőket, és kent magára rúzst.

A nagy szerelem tüze gyorsan el is égett, miután most Garnett arról számolt be, hogy bármilyen keményen is dolgozott a kapcsolatukért, nem tudta megmenteni, és szakítottak. Azt is tudja, hogy most valószínűleg mindenki rajtuk röhög, hiszen akkorra volt rajtuk a médiafigyelem.

Ami vélhetően élvezhetett a férfi, azért számolt be a Daily Mailnek a szombati szakításról ilyen gyorsan. Arról is mesélt, hogy az ő 30. születésnapját tartották, mikor a kapcsolat végét jelentő veszekedésre sor került.

Szerinte a nő nem tud bánni az alkohollal, egy késsel esett neki a falnak, ezek után hívta a rendőrséget szombaton. De a gyerekeivel való kapcsolatába is beleszólt Karkagyim.

Garnett az ukrán nővel való kapcsolatát „hibának” nevezi, de továbbra is segíteni fogja, ígéri. Már a nő anyjával is váltott üzenetet azóta. Igaz, a közös albérletükből azért kidobta Karkagyimot.

Lorna Garnett mindenesetre esze ágában sincs visszafogadni volt párját. A Sun szerint azt mondta a haverjainak, hogy

Tudtam, hogy katasztrófaként fog végződni, csak azt nem gondoltam, hogy már négy hónap után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik