Élet-Stílus

Lebukott a férfi, aki rendszeresen levizeli volt felesége sírját

Videóra vették a feleség gyerekei.

Michael Andrew Murphy áprilisban talált egy zacskó fekáliát anyja sírján az orangetown-i (New York állam) temetőben.

A férfi beszámolt testvéreinek a történtekről, először arra gyanakodtak, valaki kutyasétáltatás közben felejthette ott véletlenül a csomagot. De három héttel később a férfi egyik lánytestvére is kilátogatott a sírhoz, és ő is talált egy zacskó végterméket.

Az eset után a testvérek feljelentést tettek, és engedélyt kaptak a hatóságoktól, hogy kamerákat helyezzenek el a sírhoz közeli fákon, hogy kiderüljön, ki helyezi el a rejtélyes csomagokat.

A felvétel sikerült: a New York Post cikkéből kiderül, hogy a videó alapján sikerült beazonosítaniuk a tettest, aki nem más, mint anyjuk egykori férje. Az anya, Linda Torello (aki egyébként 2017-ben, 66 éves korában hunyt el) még a 70-es években rövid ideig házasságban élt az említett férfival. Aztán a nő terhes lett, a férfi pedig elhagyta őt, és a férj családja ezen annyira felháborodott, hogy az elhagyott asszony pártjára állt.

Ez válthatta ki a férfiban a bosszúvágyat, és talán ehhez vezethető vissza, hogy rendszeresen meggyalázta volt felesége sírját.

Mivel a temetőben rögzített felvétel nem lett elég jó minőségű, Murphy és egyik lánytestvére nemrég kiment a helyszínre, hajnali 5-kor elbújtak a sír közelében, és egy telefont egy közeli síremlékre helyeztek, hogy készüljön egy újabb, rendőrségi bizonyításra alkalmas videó is. A testvérek szeme láttára a következő történt:

egy terepjáró érkezett a temetőhöz, egy férfi kiszállt belőle, odament Torello sírjához, körülnézett, majd levizelte a síremléket.

Ezek után visszaszállt az autóba – amelyben egyébként jelenlegi felesége várta –, és elhajtott. Ezúttal már jobb minőségű lett a videó, amit nemcsak a hatóságoknak juttattak el a testvérek, de a Facebookon is megosztották.

Murphyék számára kiderült, hogy a férfi szinte minden reggel negyed 7 körül bemegy a temetőbe, hogy ezt a tevékenységet elvégezze. A 43 éves férfi a Daily Voice-nak elmondta, egy alkalommal látta, hogy egy rendőr megbírságolja az elkövetőt nyilvános vizelés miatt, de ettől eltekintve a hatóságok azt mondták a családnak, hogy nem igen tudnak mit tenni, úgyhogy a család tagjai most a további lehetséges lépéseket fontolgatják.

 

Kapcsolódó
Több mint 43 évig rossz sírnál emlékezett meg apjáról egy brit nő
Sylvia Ross még véletlenül sem tudta volna megtalálni édesapja igazi sírhelyét, mivel azon nem szerepelt a férfi neve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik