Élet-Stílus

Kirúgták a tanárnőt, aki az OnlyFans-on próbálta kiegészíteni a jövedelmét

Egy hónapig sem csinálhatta az iskola mellett.

Sarah Juree hat évig tanított egy South Bend-i (Indiana) oktatási intézményben. A tanárnő egyedül nevelte ikergyerekeit, és az évi 55 ezer dolláros (23 millió forint) fizetése nem tudta fedezni a család költségeit – amint azt a VICE-nak elmondta: munkabérének közel fele elment lakbérre, az oktatási intézmény nem fizette az egészségbiztosítását sem.

Egy barátjától hallott először az OnlyFans oldalról, ahová intim fotókat és videókat posztolnak magukról a felhasználók előfizetéses alapon. Ismerőse arról számolt be neki, hogy havonta 10 ezer dolláros (4,2 millió forint) bevételre tesz szert így.

Juree elképzelte, hogy ha kipróbálná ezt a lehetőséget, végre nem kellene egyik napról a másikra élniük és rettegniük a számlák miatt. Júniusban, barátja segítségével létrehozta saját OnlyFans-oldalát.

Június végén kirúgták a munkahelyéről.

„Nem helyénvaló fotók közzététele, ami sérti az intézmény szabályzatának több pontját” – ezt tüntette fel az intézmény elbocsátás hivatalos indokaként.

Sarah Juree elbocsátása nem sokkal azután történt, hogy egy férfi e-mailt küldött a nő munkaadójának.

A feljelentő egy blogger volt, aki Juree néhány erotikus fotóját is közölte blogján (állítólag egy „érintett szülő” jóvoltából jutott az információhoz és a képekhez) – a nő hozzáárulása nélkül. A blogger a VICE-nak azt mondta, ő szándékosan kitakarta az intim részeket, tehát nem vádolható azzal, hogy meztelen fotókat posztolt.

Juree-t rettenetesen felzaklatta a képek kikerülése. A blogon nemcsak a fotók szerepeltek, de a nő magánéletéről és exférjéről is írt a szerző, közzétette a tanárnő Instagram-oldalának címét és más adatokat is.

Juree azt mondja, tény, hogy eladott képeket magáról, de soha nem pornózott. Viszont mindig a tanári állását helyezte előtérbe. A lap cikkéből kiderül, a tanárnőnek OnlyFans előtt is számos próbálkozása volt, hogy kiegészítse pedagógusi fizetését: magántanítványai voltak, dolgozott fogfehérítő szalonban is, de egyik mellékállásból sem származott annyi jövedelme, ami biztosította volna számukra a biztos megélhetést.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sarah Juree (@love_misssarah) által megosztott bejegyzés

 

Kapcsolódó
Egy csapat ukrán nő meztelen képekkel gyűjt pénzt a harcoló honfitársaiknak – eddig 265 millió forintot dobtak össze
Három tucat tartalomgyártó március óta tartó munkájával jött össze ez a hatalmas összeg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik