Élet-Stílus

Az egykori pornószínésznő aszexualitásáról vallott, szíve szerint betiltaná a pornózást

Ethan Miller / Getty Images
Ethan Miller / Getty Images

A The Skinny Confidential című podcast vendége volt Lana Rhoades, a 26 éves egykori pornószínésznő, aki az utóbbi időben leginkább azzal kerül be a hírekbe, hogy minden lehetséges fórumon felszólal a pornóiparral szemben. A szlovén származású amerikai nő korábban fogalmazott már úgy, hogy legszívesebben az összes videóját töröltetné az internetről és semmi pénzért nem térne vissza újra az iparba, egy másik alkalommal pedig a pornóiparban átélt legszörnyűbb élményeiről mesélt.

A Ladbible által szemlézett podcastban most leginkább saját szexualitásáról beszélt. Rhoades, elmondása szerint aszexuálisként tudja meghatározni magát. Az aszexuális irányultságúak csoportja egy szexuális kisebbség, amelynek tagjai ritkán vagy egyáltalán soha nem éreznek szexuális vonzalmat valaki más iránt, noha nem tartanak cölibátust vagy bármiféle önmegtartóztató életmódot.

Rhoades ebbe a csoportba sorolja magát, elmondása szerint ritka az, hogy vonzónak talál bárkit, vagy őszintén azt tudná mondnai, hogy bejön neki egy adott illető. Ehhez hozzátette, hogy a pornózás előtt is ilyen volt, az iparban átélt tapasztalatok ezt kevéssé befolyásolták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lana Rhoades (@lanarhoades) által megosztott bejegyzés

A nő azt arról is beszélt, hogy úgy, ahogy van, betiltaná a pornózást, illegálissá tenné azt, mert egyszerűen nem hiszi, hogy az bárkire jó hatással van. A beszélgetés egy pontján aztán újra magát ostorozta, amiért 19 éves korában volt annyira naiv, hogy pornózásra adta a fejét.

„Arra gondoltam, hogy oké, olyan leszek majd, mint Anna Nicole Smith vagy Holly Madison, de nem voltam elég érett ahhoz, hogy felfogjam, mivel is jár ez együtt” – ecsetelte Rhoades, aki aztán saját példáján keresztül illusztrálta, hogy az ipar milyen kiszolgáltatott helyzetbe hoz 19-20 éves lányokat.

Hogyan kerülhet egy 19 éves lány olyan helyzetbe, hogy olyan emberekkel kell szexelnie, akiket nem ő választott, és akiknek azt sem engedné, hogy hozzányúljanak?

– tette fel a kérdést, egyúttal még egy okot felsorolt a pornó betiltása mellett.

Rhoades a visszavonulása után a fehérnemű iparban ért el szép, jövedelmező sikereket, és az Only Fans-en is jelen van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik