Élet-Stílus

700 alkalmi kapcsolat után állt le a szexfüggő nő

Ma már coachként próbál másoknak segíteni.

Belinda „Love” Rygier korábbi szexfüggő arról mesélt a Daily Mailnek, mi vezérelte annak idején, hogy több mint hétszáz emberrel létesítsen szexuális kapcsolatot.

A ma már párkapcsolati coachként dolgozó nő elárulta, hogy korábban a leghétköznapi dolgok végzése közben is csak a szex járt az eszében: egy sima bevásárlás alatt is arra gondolt, amikor meglátott egy férfit, hogy „vajon benne lenne-e”. Alkalmi kapcsolatainak nagy részével bárokban ismerkedett meg, ahová többnyire barátaival együtt érkezett, majd egy idegen oldalán távozott –

általában férfiakkal, de volt, hogy nőkkel jött össze.

Az sem zavarta korábban, ha épp egy házas férfival jött össze, sőt még legyezgette is a hiúságát a gondolat, hogy valaki épp miatta teszi kockára a házasságát. Rygier a bulvárlapnak elmondta, ma már nem annyira büszke ezekre a dolgokra, és rájött arra is, hogy mi okozhatta függőségét: valójában nem a testi kapcsolatra vágyott, hanem szeretethiánya volt.

A szex volt az egyetlen függőségem, ettől éreztem magam szeretve. A szeretet az, ami igazán hiányzott az életemből.

A nagy váltást az életében egy abuzív kapcsolat jelentette: egy férfi, akivel összejött, súlyosan bántalmazta – lelökte a lépcsőn, bezárta a garázsába, Rygiernek eltört a keze és lett egy monoklija, a munkahelyéről is hazaküldték utána.

A nő az eset után sok mindent átértékelt, és úgy döntött, változtat az életén. Önismereti és önfejlesztő munkába kezdett, majd a tanácsadás felé fordult: azóta másoknak próbál támogatást nyújtani. Szeretne segíteni a szexfüggőségben szenvedőknek, hogy felismerjék, a szerelem nem verseny vagy kihívás; azt mondja, rendkívüli sikereket ér el a közös munkában a klienseivel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Belinda Love (@belindalove_coach) által megosztott bejegyzés

 

Kapcsolódó
„Hatszor-hétszer is kellett naponta”: szexfüggőségéről vallott az ausztrál nő
Már a mindennapjaira is komoly hatással volt a függősége az ausztrál nőnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik