Élet-Stílus

Alfonz gazda: Teljes mellszélességgel ki tudok állni amellett, amit csináltam

RTL Klub
RTL Klub
Szerinte néha lehetett volna beszédesebb a műsorban, de úgy érzi, sikerült felvállalnia magát.

Múlt pénteken ért véget a Házasodna a gazda idei évada, ahol Alfonznak nem sikerült párra lelnie: a 21 éves gazda a spanyolországi álomrandi után közölte jelöltjével, hogy nem akar komoly kapcsolatot.

Kapcsolódó

Alfonz a minap az rtl.hu-nak adott interjút, melyben elmondta, Encivel máig tartják a kapcsolatot, de csak baráti szinten, arról sem akart beszélni, miről szoktak beszélgetni akkor, amikor felhívják egymást.

Mint mondta, a fáradtság váltott ki belőle heves érzelmeket a műsor végén, és bár nagyon nehéz volt döntenie, jobbnak látta, ha nem ugranak bele egy kapcsolatba.

Nagyon kifárasztott az utazás, és a repülőúton feljött a nagy kérdés: mi lesz velünk? Én nagyon nehezen tudtam dönteni, de bizonyos okok miatt amellett maradtam, hogy nem folytatjuk az ismerkedést. Nem voltam felkészülve erre, és túl nagy lett volna a távolság, sok az ingázás. Az étteremben pedig Enci előjött ugyanazzal a szöveggel ötmilliomodszor, csak kicsit másképp. Az idegesített fel, hogy nem is hagyott szóhoz jutni

– magyarázta.

A gazda állítja, minden adást visszanézett, és bár néha furcsa volt viszontlátnia magát a tévében, nagyon élvezte az epizódokat. A csókolózós jeleneteket viszont kínos volt újra élnie, hiszen vagy a barátaival, vagy a családjával ült le megnézni ezeket. Saját bevallása szerint a többi gazdát is megkedvelte, egyedül Vera gazdasszonyt nem értette, aki szerinte hamar lezavarta az ismerkedést. Pár dolgot egyébként máshogy csinálna, például más sorrendben küldené haza a lányokat, ha újrakezdhetné a műsort.

Kapcsolódó

Bár a reality óta többen is megkeresték ismerkedési célból, egyelőre nem foglalkoztatja az, hogy kapcsolata legyen, inkább a családjára, a munkára és az egyetemre koncentrál, amit nemrég újrakezdett Kolozsváron.

Ami a kommenteket illeti, szokott visszajelzéseket olvasni, de a hozzáállása ezeknek nagyban függ attól, kitől érkezett a kritika.

Ha negatív kommenteket olvasok, akkor rámegyek a hozzászóló profiljára is, megnézem, hogy egy igazi senki, és onnantól már nincs befolyással rám. Szeretem amúgy a negatív kritikát, mert abból lehet építkezni, de mindig meg kell nézni, hogy kitől származik

– mondta Alfonz, aki más gazdáknak is javasolja, hogy próbáljanak szerencsét a műsorban, hiszen hatalmas élmény.

Fel kell vállalni magad, illetve olyan dolgokat kell csinálni a kamerák előtt, amiket lelkiismeret-furdalás nélkül fel tudsz vállalni. (…) Teljes mellszélességgel ki tudok állni amellett, amit csináltam. Néha szerintem lehettem volna kicsit beszédesebb. Magamat is megleptem, hogy milyen tudatosan álltam ehhez az egészhez

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik