Szórakozás

Házasodna a gazda: Encivel a spanyol álomrandi után közölte Alfonz gazda, hogy most nem akar kapcsolatot

RTL
RTL
Nem tűnt happy endnek.

Befejeződött a Házasodna a gazda pénteken: Alfonz gazda a lányok közül Encit választotta ki, hogy tovább ismerkedjenek, ezért egy közös út erejéig elrepültek Barcelonába. Itt sem volt minden felhőtlen, Encit legjobban az érdekelte, mi történt a gazda és Bea között, míg a tanyán ismerkedtek.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: Alfonz vacsora közben vallotta be Encinek, hogy csókolózott Beával
Vajon befolyásolja-e mindez az Encivel való viszonyát?

A Spanyolországból hazafelé tartó út előtt azonban a gazda közölte Encivel, nem akarja kapcsolatra adni a fejét, például a hatalmas távolság miatt is, amely Erdély és Magyarország közt van.

Ha ez az elején kibukott volna, hogy a távolság az, ami téged hátráltat, akkor ne haragudj, de azt mondom, nem jövök veled, gyere inkább a Beával. Akkor nem jövök el, nem kerülök hozzád még közelebb, nem tervezek, hanem félrehívlak, azt mondom, figyelj, Alfonz, úgy nem megyek veled álomrandira, hogy tudom, nem lesz folytatása ennek

– méltatlankodott Enci, mire a gazda annyit kérdezett: „És akkor mit vársz, mit mondjak most erre?”.

Nekem ez a hatalmas távolság, az utazgatás problémát jelentene, mert nekem otthonra szólnak a hosszútávú terveim. Én még dolgozni se szeretnék eljárni külföldre, csak ezt nem gondoltam át az elején

– folytatta a gazda.

Végül Nádai Anikóval együtt abban maradtak, egy kis pihenés után még a gazda és Enci megpróbálnak ismerkedni. Miután a műsorvezető távozott, kettesben folytatták még a beszélgetést, ami azzal végződött, hogy a gazda faképnél hagyta Encit, mondván neki elege van a sehová nem vezető diskurzusból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik