Szórakozás

Házasodna a gazda: Vera gazda hazaküldte utolsó jelöltjét is

Számára véget ért az ismerkedés.

Vera gazdasszonynak a Házasodna a gazdában két jelöltje is távozott, két férfit pedig ő maga küldött el. A keddi részben beszélt utolsó „versenyben maradt” jelöltjével, Tomival, és közölte vele, hogy hiányolja a határozottságát, ezért jobbnak látja, ha inkább hazamegy.

Kapcsolódó
Házasodna a gazda: Vera gazdasszony újabb udvarlója távozott önként
Krisz túlságosan fél attól, hogy csalódnia kell.

Azt érzem, hogy bizonytalan vagy még egyes helyzetekben, és szerintem ez abból adódik, hogy lehet, hogy még hozzám képest kevesebb élettapasztalatod van. Egy kicsit több támogatásra lenne szükségem az életben, és több megerősítésre. Kicsit hiányolom belőled a határozottságot

– mondta a gazda, mire a férfi így reagált:

Sajnos az elején nem sikerült teljes mértékben megnyílnom, de tiszta szívemből mondom, hogy biztos vagyok az érzéseimben. Ha esetleg tudnál egy pici bizalmat vagy esélyt adni, biztos vagyok benne, hogy tudnék bizonyítani. Tudom én is a hibáimat, és most már nem tudom visszatekerni az időt, de biztos vagyok benne, hogy nagyon fontos lettél a számomra, és bármit megtennék, hogy boldoggá tegyelek. De hát ugye mindenhez két ember kell. Szerintem mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

Vera gazda erre úgy reagált, hogy szerinte adtak esélyt egymásnak. „Most ez így alakult” – zárta le a beszélgetést, Tomi pedig elfogadta a döntését. Azt kívánta Verának, találja meg a boldogságot, majd elbúcsúztak egymástól. Így Vera gazda számára véget ért az ismerkedés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik