Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Cipőjébe törölte a sajtot, a földről tette a burgerbe a húst a magyar McDonald’s-alkalmazott

Mint minden héten, most is mutatjuk, mit olvastak nálunk leginkább tavaly ilyenkor.

Az egész magyar internetet bejárta a hír arról a hazai McDonald’s-ban készült felvételről, melyen az látszik, hogyan készítenek el higiénikusnak egyáltalán nem mondható módon egy sajtburgert a gyorsétteremlánc dolgozói – akiket a 15 percnyi hírnév hatására jól ki is rúgtak a munkájukból.

De Tóth Andi Mintaapákbeli vendégszereplése is sokakat érdekelt. Főként az, ő hogyan élte meg Makranczi Zalánnal közös ágyjelenetét.

Egy éve volt a magyar futballválogatott nagy visszhangot (és zártkapus meccsekkel járó büntetést) kiváltó angolok elleni világbajnoki selejtezője. A magyar szurkolók viselkedésének egyik legnagyobb kritikusa, az azóta a botrányai miatt visszavonulót fújó brit kormányfő, Boris Johnson volt, aki többi között egy Twitter-bejegyzéssel igyekezett sürgetni a FIFA-t, hogy határozottan lépjenek fel az ügyben a felelősökkel szemben, biztosítva, hogy ez a fajta „szégyenteljes” viselkedés eltűnhessen a futballból.

Boris Johnson: Elfogadhatatlan, ami az angol játékosokkal történt Magyarországon
A brit miniszterelnök a FIFA közbenjárását sürgette.

A Nagy-Britanniából induló, szurkolói rasszizmust kiáltó kritikákra Szijjártó Péter, Magyarország külügyminisztere kettős mércét emlegetve reagált. Méghozzá egy másik mérkőzésen, az előző foci-Eb döntőjén a Wembley-ben készült, himnuszt kifütyülős videóval.

Szijjártó egy videóval reagált a magyar-angol meccset követő botrányra
A külügyminiszter által megosztott videón az angol szurkolók fütyülnek az olasz himnusz alatt.

Illetve az a videó is nagyot szólt, amely egy bolti tolvajt különleges módon a lábával hatástalanító félkarú boltos akcióját örökítette meg.

Videón, ahogy egy félkarú boltos karaterúgással hatástalanít egy vásárlót
Az eset múlt kedden történt az angliai Sheffieldben, a renitens vásárlót pedig először letartóztatták lopás és testi sértés gyanújával, majd szabadon engedték a nyomozás lezárásáig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik