Élet-Stílus

G.w.M Kulcsár Edina terhességéről: Ez a baba Isten ajándéka

RTL Klub
RTL Klub
Úgy érzik az életük olyan, mint egy szappanopera.

A múlt héten derült ki, hogy Kulcsár Edina visszalép a versenyzéstől a Dancing with the Stars idei évadában, kiderült ugyanis, hogy babát vár G.w.M-től. Berki Mazsi helyettesíti majd a műsorban.

Kapcsolódó

A szépségkirálynő azóta elmondta, nagyon meglepte a várandóssága, ugyanis fogamzásgátlót szedett, mialatt a baba megfogant.

Kapcsolódó

Mint kiderült, G.w.M úgy szerzett tudomást kedvese várandósságáról, hogy megtalálta a modell pozitív terhességi tesztjét. Bár őt is váratlanul érte a dolog, boldogabb nem is lehetne.

Ez a baba Isten ajándéka, és nem hiszem, hogy van nálam boldogabb ember a világon. Nem igazán lehet szavakba önteni, amit érzek, és amíg élek, vigyázni fogok rájuk

mondta a Best magazinnak a rapper, aki korábban kijelentette, Kulcsárral annyi gyerekük lesz, amennyit a Jóisten szán nekik. A pár úgy érzi, az életük olyan, mint egy szappanopera, tele váratlan fordulatokkal, hatalmas érzelmekkel és intrikákkal.

A modell egyébként hivatalosan még nem vált el férjétől, Szabó András Csutitól. A téma kapcsán a Best egy büntetőjogászt is megkérdezett, aki elmondta, hogy a baba a törvény erejénél fogva a Szabó vezetéknevet fogja kapni, ezt viszont később lehet korrigálni.

A törvény erejénél fogva Edina jelenlegi férjet fogják bejegyezni apának, még ha a bontóper a gyermek születéséig be is fejeződik, ugyanis 300 napnak kell eltelnie a bontás és a gyermek születése között, hogy ez másképp lehessen. A válás után nem peres eljárásban lesz lehetőségük nyilatkozatokat tenni a feleknek, hogy a gyermek más vezetéknevet kapjon, majd ezután újra kell anyakönyveztetni őt

– mondta dr. Horváth B. Gábor.

A lap Csutit is felkereste a hír kapcsán, aki leszögezte, a modellel közös gyerekeiket továbbra is közösen, egyetértésben fogják nevelni, a születendő baba viszont biztosan nem viseli majd a nevét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik