Élet-Stílus

Szeptember 4-én indul Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című párkereső reality

TV2
TV2
A műsorba a nézők is interaktívan beszólhatnak majd.

Tegnap derült ki, hogy szeptember 4-én debütálSztárban sztár leszek! harmadik évada, Demcsák Zsuzsa pedig nemrég bejelentette, hogy az új, Money or Love – Fogadj a szerelemre! című párkereső reality is elindul, aminek ő lesz a műsorvezetője. A vetélkedőről eddig azt lehet tudni, hogy a fiúk és a lányok külön fognak lakni, és még azért is meg kell küzdeniük, hogy beszélgethessenek egymással. A műsorba a nézők is aktívan bekapcsolódhatnak, beleszólhatnak majd abba, melyik szereplő essen ki.

Kapcsolódó
Kulcsár Edina és G.w.M lesz az egyik sztárpár a TV2 új reality-jében
Lékai-Kiss Ramóna a Nagy Ő-ben, Demcsák Zsuzsa pedig egy párkereső reality-ben lesz házigazda. Minderről Fischer Gábor programigazgató beszélt.

Büszkén jelentem be, hogy szeptember 4-én indul a TV2-n a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című párkereső reality, melynek én leszek a műsorvezetője. A további részek hétköznap esténként 21 órától láthatók a SuperTV2-n. Nagyon izgalmas lesz a műsor, kövessétek minden nap, mert itt a nézők is szerephez jutnak. Ti is szavazhattok majd, ki maradjon bent és kinek kell távoznia a szigetről, ti is beleszólhattok a párkeresők életébe

– írta posztjában a műsorvezető.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik