Élet-Stílus

Kulcsár Edina és G.w.M lesz az egyik sztárpár a TV2 új reality-jében

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
Lékai-Kiss Ramóna a Nagy Ő-ben, Demcsák Zsuzsa pedig egy párkereső reality-ben lesz házigazda. Minderről Fischer Gábor programigazgató beszélt.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója az Indexnek adott interjút, amiben a cégcsoport következő, őszi szezonjával kapcsolatban árult el pár részletet.

Kiderült többek között, hogy:

  • Az évek óta meghatározó arcok – Ördög Nóra, Till Attila, Majka, Stohl András és Kasza Tibor – mellett az elmúlt időszakban a csatornához igazolt Köllő Babett, Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, Monoki Lehel és Marics Peti is folyamatosan újabb feladatokat kapnak.
  • Rengeteg műsor készül, ősszel érkeznek az elmúlt években meghatározó formátumok, az Ázsia Expressz, a Séfek séfe és a Farm VIP is új évaddal jelentkezik. A Nagy Ő is visszatér Árpa Attilával, a műsor házigazdája pedig az idei szériában Lékai-Kiss Ramóna lesz. A hétvégi show-műsorok közül szombatonként kerül adásba a Dancing with the Stars harmadik évada, vasárnaponként pedig a Sztárban Sztár leszek! epizódjait láthatják a nézők.
  • Új formátumok is képernyőre kerülnek, köztük egy szerb licencen alapuló reality Párharc címmel, amelyben nyolc sztárpár versenyez egymással. Ezt már le is forgatták, ősszel kerül képernyőre. A műsorvezető Stohl András lesz. A tévénézők ebben a műsorban láthatják először együtt Kulcsár Edinát és G.w.M-et.
  • A Jóban Rosszban helyettesítésére érkezik a Super TV2-re a Money or Love – Fogadj a szerelemre! című párkereső reality, Demcsák Zsuzsa vezetésével. Ebbe a műsorba a nézők is interaktívan beszólhatnak, befolyásolva, hogy a szereplők közül ki essen ki. Itt a fiúk és a lányok külön laknak, és még azért is meg kell küzdeniük, hogy beszélgethessenek egymással.
  • A Szerencsekerék sikere után hasonló formátumot kerestek, amit érdemes leporolni, és már meg is egyeztek a jogtulajdonossal, hogy modern köntösben visszatér a Zsákbamacska című műsor. Ennek az a lényege, hogy a műsorvezető állandóan alkukat köt a játékosokkal, amit vagy elfogadnak, vagy cserébe az ismeretlen nyereményt választják, ami persze akármi is lehet.
  • A Szerencsekerék idén ősszel vadonatúj részekkel folytatódik, és a Vigyázat, gyerekkel vagyok! is visszatér majd a képernyőre. Emellett még van pár olyan műsor, amelyekről egyelőre nem beszélhet a programigazagató, de rövidesen azokat is bejelentik.
  • Fikciós heti szériák előkészítésébe is belefogtak, de az biztos, hogy a Pepe második évadán már dolgoznak, augusztusban kezdődnek a felvételek. Az első évadtól eltérően a folytatást már teljes egészében a magyar alkotócsapat írta.
  • Napi sorozatra is készülnek, egy horvát licencen alapuló formátumot vettek meg, amely a Hazatalálsz címet kapta. Ez egy helyzetkomikumokra és gegekre épülő sorozat lesz. Egy olyan férfiról szól majd, aki a saját életében és a társadalomban is nagy mélyrepülésben van.
  • A tudásalapú vetélkedők, azon belül is a Legyen Ön is milliomos! folytatására jelenleg nem lát esélyt Fischer Gábor, meglátása szerint az emberek inkább szórakozni szeretnének. Hozzátette: kvízjellegű kérdések a hamarosan bemutatkozó Város vs Vidék című vetélkedőben is vannak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik