Élet-Stílus

Sérültet játszott a brit turista, hogy ne kelljen sorba állnia a reptéren

Megosztó videót tett közzé a TikTokon egy 28 éves brit férfi. A bristoli Wolf Jenkins azt közvetítette végig, ahogy sérültnek tetteti magát egy török reptéren, és kerekesszékbe ül, hogy neki és a barátainak ne kelljen kiállniuk a hosszú sort.

Vannak, akik szerint okos húzás volt, mások szerint a legalja új szintje az a módszer, mellyel Wolf Jenkins és a barátai hazajutottak törökországi nyaralásukról – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Jenkins a Deadline Neewsnak azt mondta, amikor a barátaival kiértek a bodrumi repülőtérre, azt látták, hogy a biztonsági ellenőrzésre váró sor az épület előtt tekereg. Jenkins épp arra gondolt, hogy legalább kétórás sorban állás vár rájuk, és így le fogják késni a járatukat, amikor meglátta, hogy egy kerekesszékes embert előre visznek, hogy soron kívül szállhasson be a gépbe.

A férfi nem sokat teketóriázott, az egyik lábáról levette zoknit és a cipőt és eljátszotta, hogy sérült. Amikor egy reptéri alkalmazott megkérdezte tőle, hogy segíthet-e valamiben, Jenkins azt mondta neki, kiment a bokája és nem tud ráállni. Kapott egy kerekesszéket, beleült, majd a barátai szépen a sor elejére tolták. Simán átjutottak az ellenőrzőponton, ahol csak kerekesszékeseket engednek át.

A férfi megmutatta, hogy az így spórolt idő még lehetőséget adott neki, hogy némi töményszeszt csempésszen az üdítőjébe. Jenkins és a barátai nem csak soron kívül jutottak fel a repülőre, de extraüléseket is kaptak, hogy a „sérült” kényelmesen utazhasson.

Landolás után a barátok még kitolták Jenkinst a bristoli terminálról, a férfi aztán visszahúzta a cipőjét és a zokniját, felállt a kerekesszékből és elsétált.

Jenkins június 21-én töltötte fel a videót a TikTokra. A felvételt azóta több mint másfélmillióan látták. A hozzászólások nagyon megosztottak: vannak, akik viccesnek gondolják a sztorit, mások Jenkins leleményességét dicsérik. A többség azonban elítéli a férfi önzőségét.

@wolfjenko Amazing what taking one sock off can achieve 😂✈️ #holiday #wheelchair #vip #foryoupage #foryou #prank #funny #fypシ ♬ original sound - WolfJenko

Ajánlott videó

Olvasói sztorik