Élet-Stílus

Blikk: Leépítik a LifeTV-t, a legtöbb műsorból már csak ismétléseket adnak majd

A lap szerint a csatorna vezetői arcaival közölték, hogy nincs tovább.

A Blikk exkluzív anyagában számolt be arról, hogy költségcsökkentés révén több LifeTV-s műsort megszűntetnek a jövőben, ami a csatorna vezetői arcait is érinti: velük már közölték, nincs további közös munka a jövőben.

„A Life TV-t és Ozone TV-t működtető társaságnál csoportos létszámleépítést hajtanak végre – az erről szóló dokumentumot már megkapták a kollégák –, és elköszönnek valamennyi sztárjuktól is” – írja a lap.

Hozzáteszik:

Megszűnik a reggeli műsor, az Ébredj velünk!, amelyet Ábel Anita, Holdampf Linda, Csonka András és Bereczki Zoltán vezetett. Lekerül a képernyőről a Hajdú Péter nevével fémjelzett Összezárva és Frizbi is, ahogyan nem láthatjuk tovább az Ábel Anita műsorvezetésével készült Activityt, és az olyan sztárok, mint Győzike, Cooky, Zámbó Krisztián mindennapjait bemutató Van életünk című realityt sem. Valamennyi produkcióból már csak ismétléseket sugároznak majd, nem készülnek új epizódok.

A Blikk ráadásul azt írja, Hajdú Péter vezérigazgatói megbízása is a véget ér.

A csoportos létszámleépítésről és a műsorok megszűnésről szóló információinkat kérdésünkre Vaszily Miklós tulajdonos megerősítette

– fogalmaztak. Így nézhet ki a jövő:

Kapcsolódó
Hajdú Péter tanácsadó lesz Vaszily Miklós mellett
A reklámadó nem kedvez a csatornák helyzetének, de attól függetlenül is átálltak volna az olcsóbb működésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik