Élet-Stílus

Hűtlen pasik lebuktatását mutatja be TikTokon egy brit nő

Napi 200 üzenetet kap nőktől, akik arra kérik, tesztelje párjukat.

Egy brit nő TikTokon mutatja be, hogyan teszteli más lányok barátainak hűségét a közösségi oldalakon.

A 34 ezer TikTok-követővel rendelkező Georgia Rose nemrég új tevékenységbe kezdett: megrendelői olyan nők, akik nem bíznak meg eléggé a párjukban, ezért azzal a kéréssel fordulnak hozzá, hogy tesztelje a férfiak hűségét.

A 20 éves brit nő állítása szerint napi 200 üzenetet kap gyanakvó nőktől.

Rose a Daily Starnak mesélt fura időtöltéséről, amivel egyetlen hónap alatt tucatnyi félrelépőt leplezett le. Nem ő az első, aki ilyesmire használja a közösségi oldalakat, a sajtóban már jelentek meg hírek olyan nyomozókról, akik akár 2000 dollárt (750 ezer forint) is elkérnek azért, hogy lépre csaljanak egy-egy hűtlen férfit.

Georgia Rose az árat nem árulta el, de azt igen, hogyan zajlik a hűségteszt: a megbízó felkeresi Rose-t azzal, hogy gyanús neki a párja. Ekkor a nyomozó elkezdi üzenetekkel bombázni a férfit, és hűségtesztnek veti alá. Aztán, amikor kiderült, megbízható vagy csalárd a srác, a nő gyorsan letiltja őt a közösségi oldalakon.

Eddig nem túl kedvező a mérleg: mintegy 20 férfit próbált meg behálózni, közülük mindössze 7-8 bizonyult hűségesnek a párjához.

A megrendelők, ha szomorúak is az esetleges rossz hír miatt, mindig hálásak neki a közreműködésért. Még az a kismama is megköszönte Rose segítségét, aki babát vár, és a gender reveal (azaz a kisbaba nemét bejelentő buli) előtti napon tudta meg, hogy párja nem hűséges hozzá.

A nyomozás eredményéről beszámoló videóját közel 5 milliószor látták.

@georgialewis_xo2 Ep. 2 part one #catchingyourboyfriendcheating #testingyourboyfriends #fy ♬ original sound - Georgia rose x

 

Kapcsolódó
Videón, ahogy egy nő elárulja egy hűtlen tinderező feleségének, hogy lefeküdt a férjével
A kommentelők biztatták Haley-t, hogy mondja el a nőnek, mi történt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik