Szórakozás

Videón, ahogy egy nő elárulja egy hűtlen tinderező feleségének, hogy lefeküdt a férjével

A kommentelők biztatták Haley-t, hogy mondja el a nőnek, mi történt.

Egy nő TikTok-videóban mutatta meg a pillanatokat, amikor elárulja egy ismeretlen feleségnek, hogy lefeküdt a férjével.

Haley – aki inkedhaley névvel posztol a közösségi oldalra – még öt nappal ezelőtt feltöltött egy felvételt, amit egy Tinderen megismert férfi fürdőszobájában vett fel. Már hetek óta randizgattak, ez volt az első alkalom, hogy a magát szinglinek mondó férfi lakására mentek. Szexeltek, majd Haley közölte, hogy kimenne a fürdőszobába. A fickó nem lelkesedett az ötlet hallatán, és ez elég furán vette ki magát, úgyhogy Haley alaposan átnézte a fürdőszobát, és az ott talált tárgyak – két fogkefe, amik közül az egyik rózsaszín, női kozmetikumok – alapján rájött, hogy párja nem épp egyedülálló.

Amikor szembesítette ezzel szexpartnerét, az elárulta, hogy nős, és sajnálja, hogy hazudott.

A fentebb említett újabb videó létrejötte a kommentelőknek köszönhető, akik győzködték Haley-t, hogy számoljon be a feleségnek a férje hűtlenségéről. A felvételen remegő hanggal és kézzel közli az ismeretlen nővel, hogy mi történt.

– A nevem Haley. És igazából a múlt éjjel voltam itt egy Peter nevű valakivel.

– Peterrel? A férjemmel? Mi történt? Miben segíthetek?

Haley ezek után elmondta, hogy ő és Peter a Tinderen találkoztak, és szexeltek.

– Most viccel velem? Miről beszél?

– Nagyon sajnálom, utálom, hogy ezt a hírt nekem kell közölnöm, de sokan győzködtek, hogy tudatnom kell önnel, és nagyon rossz érzés lett volna, ha nem teszem meg.

A feleség ezen a ponton kér valakitől egy pohár vizet, mivel nem érzi jól magát. Aztán megköszöni Haley-nek, hogy szólt, és azt mondja, sok mindent kell most átbeszélnie a férjével. A videót nem egész egy nap alatt közel 400 ezerszer nézték meg.

@inkedhaley I TOLD THE WIFE!!! #tindernightmare #tinder #tindertok #omg #wife #cheater #cheat #confronting #imsorry #sad #help #shaking #scary #fyp #foryou #gonnatell #notmyfault ♬ original sound - inkedhaley

Ajánlott videó

Olvasói sztorik