Szórakozás

Kisebb vagyont kér a férfiak hűségét tesztelő Playmate a párjukra gyanakvó nőktől

De ha nem sikerül a csábítás, visszaadja a pénzt.

A Playboy afrikai kiadásának címlapján is szereplő modell, Carolina Lekker különleges szolgáltatást nyújt a párjuk hűségében kételkedő nőknek. 1400 fontért (mai árfolyamon közel 634 ezer forintért) cserébe a spanyol modell ráír bárki barátjára vagy férjére, és online flörtölni kezd vele.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carolina Lekker (@carollekker_) által megosztott bejegyzés

Ha egy férfi horogra akad, és személyesen is találkozni akar vele, akkor elrakja a pénzt, és értesíti a megrendelőt párja „hűtlenségéről”.

Először az Instagramon lépek kapcsolatba velük, és várom, hogy válaszoljanak, majd addig beszélgetek velük, amíg a hangulat nem válik forróvá. Ha sok beszélgetés után találkozni akarnak velem, megkapom a pénzt, és nem mennek át a hűségteszten

avatta be a Daily Start a módszereibe a modell, aki egyszerűen csak hivatásos flörtölőként tekint magára.

Viszont ha egy férfi nemet mond neki, akkor a hűségét honorálandó visszaadja a pénzt a párjának.

Az Instagramon több mint félmillió követővel rendelkező modell azt állítja, hogy eddig 7400 fontot (azaz közel 3,35 millió forintot) keresett a másodállásával.

„Ezt a pénzt magamra fogom elkölteni, a kozmetikai beavatkozásaimra” – mondta a tökéletes testre nem csak gyúró Carolina Lekker,

akinek egyébként az a célja, hogy „az Instagram legdrágább testével” rendelkezzen, ezért már több mint 110 ezer fontot, azaz közel 50 millió forintot költött különböző szépészeti beavatkozásokra.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Carolina Lekker (@carollekker_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik