Élet-Stílus

A biciklizés előnyei: kevésbé terheli az ízületeket, kalóriát éget és több jótékony hatása van a szervezetre

24.hu
24.hu
Attila és Dávid a negyedik hónapba lépett az életmódváltás rögös útján. Restart sorozatunkban a két férfi több videón keresztül próbálja ki, melyik sport lehet számára a legmegfelelőbb. Az eddigi részekben futottak, gyúrtak, a mostani epizódban pedig nyeregbe pattannak, és ebben Boronkay Péter paralimpikon, hétszeres világbajnok lesz a mentoruk.

Az év elején a Synlabnál készítettek laborvizsgálatot, ahol egy szakember az eredmények alapján mind a kettőjüknek több mozgást javasolt. Most a biciklizésen a sor, méghozzá Kecskemét külvárosában, ahol egy egészséges napi adagot fognak tekerni, szép tájakon, az alföldi szőlőtőkék között. A kecskeméti kiruccanás után úgy döntöttek, hogy egy egynapos biciklis túrát is bevállalnak a budai hegyekben. Ahhoz, hogy a megfelelő táplálékot magukhoz vegyék, egy sportspecifikus dietetikusnál kezdték a napot: Kinga megmutatta, hogyan lehet otthoni körülmények között izotóniás italt kotyvasztani.

SYNLAB, AZ OLIMPIAI CSAPAT LABORDIAGNOSZTIKAI PARTNERE!

Ön tudja a célját – legyen ez akár egyéni rekord megjavítása, fogyás, izomtömeg növelése vagy egészségesebb életmód-, mi tudjuk az odavezető utat!

A videó a SYNLAB támogatásával készült.

Olvasói sztorik