Élet-Stílus

Járai Máté Rácz Jenőről: Magánemberként engem sem érdekelne ez az egész, de ez már a munkámat és a pénzügyeimet is érintheti

Farkas Norbert / 24.hu / RTL Klub
Farkas Norbert / 24.hu / RTL Klub
Szerinte nagyon gyerekes a séf viselkedése.

Járai Máté az Istenest múlt heti adásában beszélt arról, hogy Rácz Jenő annyira megharagudott rá a Nyerő páros forgatása alatt, hogy most, két évvel később sem volt hajlandó interjút adni neki a Reggeliben.

Kapcsolódó

A műsorvezetők Kamilla születéséről kérdezték volna a séfet, de végül Peller Mariann maradt Rácz Jenő egyedüli beszélgetőpartnere.

Boldog voltam, hogy megszületett a Kamilla, és nyilván most az van, hogy ő megbocsátotta ezt az egész történetet, túl vagyunk az egész problémán, beül velem beszélgetni és azt mondja, hogy fátylat a múltra, tök mindegy, mi történt a Nyerő Párosban. Ehhez képest fél 12-kor éjjel meglátta, hogy én vagyok másnap a műsorvezető és azt mondta, hogy ő nem ül be. Ez nekem rossz érzés volt

– magyarázta múlt héten Járai.

A műsorvezető a Story magazin megkeresésére most elmondta, hogy gyerekesnek tartja a séf viselkedését, szerinte ugyanis felnőtt emberek módjára le kellene ülniük egymással megvitatni a nézeteltéréseiket, főleg azért, mert egy csatornánál dolgoznak, a konfliktusuk pedig a jövőben is okozhat még kellemetlenségeket: hiszen abból a műsorból, ahová Rácz Jenőt hívják, Járai Mátét ki kell hagynia a csatornának.

Félreértés ne essék, magánemberként engem sem érdekelne ez az egész, de ez már a munkámat érinti. Továbbmegyek, ha a munkámat érinti, a pénzügyeimet is érintheti

– mondta a lapnak a műsorvezető, aki szerint a séf lelkében valami nagyon nincs rendben, ha képes volt ennyire megharagudni rá.

Ami Rácz Jenőt illeti, bár szűkszavúan, de ő is reagált a történtekre a Story magazin felkérésére:

Nem izgat ez az egész, az sem, hogy mit mondott. Részemről nincs semmiféle konfliktus. Azt gondolom, megválaszthatom, hogy kivel beszélgessek. Főleg egy ilyen fontos témában, mint a gyermekem születése.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik