Élet-Stílus

Hódi Pamela: A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
Első gyerekének anyja is elbúcsúzott Berki Krisztiántól.

Örökre elment🎱 A fájdalmunk leírhatatlan. Mindig bíztam és tettem azért, hogy a lányomnak élete része legyen az édesapja.
Nekem nem volt akinek mondhattam, hogy apa. Már neki sincs többé. A lányom két szemébe nézek és látom azt a tekintetet, ahogy ők ketten néztek egymásra. Ők ketten… apa és lánya. Nyugodj meg ott ahol most vagy és légy nagyon boldog Berki Krisztián-Apucus🕊Köszönöm a rengeteg üzenetet, részvétnyilvánítást.

írta péntek esti Instagram-posztjában Hódi Pamela.

A nap folyamán számos magyar híresség búcsúzott el a pénteken elhunyt Berki Krisztiántól, akinek életéről ebben a cikkben írtunk hosszabban.

Kapcsolódó
Cserepad, FTC-vezérség, celebélet, Porsche, híres barátnők, valóságshow-k – Berki Krisztián tragikus véget ért története
A pénteken elhunyt Berki Krisztián másfél évtizedet töltött a nyilvánosság frontvonalában. A 41 évesen meghalt korábbi futballista, későbbi cégvezér és médiaszereplő-influenszer történetét megannyi botrány, feljelentés, címlap kísérte. Karrierjének kezdete, átalakulása és vége egy története annak a Magyarországnak, amely kulisszája volt a Berki-shownak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik