Élet-Stílus

Alee: Én nem tudok sznob paraszt lenni

24.hu
24.hu
„Ugyanaz az ember vagyok, aki bejött az X-Faktorba a legelső válogatón!”

A napokban debütált a jubileumi X-Faktor győztesének új klipje, melyben a vécén ülve, pénzkötegek mellett énekli, hogy „a véleményed leszarom”. Alee szerint a közönség félreértette a dal üzenetét, ugyanis bár örül annak, hogy most már van pénze, őt nem mozgatják meg annyira a zöldhasúak, mint a környezetében élőket.

Kapcsolódó
Követői szerint elszállt a pénztől Alee, aki a vécén ülve, pénzkötegek mellett énekli, „a véleményed leszarom”
Meglepően érzékenyek a rajongói annak ellenére, hogy egy rapszámról van szó.

A körülöttem lévőket ijesztő módon mozgatta a pénz. Először sokkoló, aztán borzasztó, utána meg már inkább szánalmas kezdett lenni. Mindenki jött kérni, meg lehúzni, tök para volt. Más szemmel kezdtek nézni rám az emberek

– magyarázta a rapper a Reggeliben.

Mint mondja, ő még mindig ugyanaz az ember, aki annak idején bement az X-Faktor castingjára, és elunta azt, hogy hogy a környezetében lévők másként kezelik.

Gyerekek, ez nekem nem megy! Én ugyanaz az ember vagyok, aki bejött az X-Faktorba a legelső válogatón, és én nem tudok sznob paraszt lenni, mert most körülöttem azok vannak. Nem tudok beilleszkedni ebbe a közösségbe.

Alee jelenleg abból élhet, amit a legszívesebben csinál, azt viszont kicsit bánja, hogy a verseny idején nem tudta elengedni magát. Azoknak, akik most jelentkeznének a tehetségkutatóba, azt tanácsolja, hogy készüljenek tisztességesen, de éljék meg a pillanatot. Ő ezt nem tette meg, mert túlságosan hajtotta a versenyszellem.

A rapper egyébként egy korábbi adásban elmondta, hogy olyan párra vágyik, aki szereti Zámbó Jimmy zenéjét és tud töltött káposztát készíteni. Mint kiderült, azóta többen is jelentkeztek nála azt állítva, hogy ügyesen el tudják készíteni az említett fogást.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik