Élet-Stílus

Nádai Anikót édesanyja halála után átverte egy halottlátó, emiatt csalódott a spiritualitásban

youtube / LélekKözösség Peller Mariannal
youtube / LélekKözösség Peller Mariannal
Pedig alapvetően hinni szeretne a túlvilágban, a spiritualitásban.

A YouTube-on folytatódott az Utazás a lelked körül című műsor Peller Mariann-nal, aminek első vendége Nádai Anikó volt. A műsorvezető arról beszélt, alapvetően hisz a túlvilágban, főleg édesanyja halála után, mert ahogy Nádai mondja, „valaminek lennie kell”.

Azonban volt egy óriási csalódása a témában.

A sors úgy hozta, hogy egy halottlátóval utaztam egy autóban. És olyan dolgokat mondott, amivel teljesen lehengerelt. És nagyon sokáig hittem benne. Aztán amikor anyu elhunyt, azonnal felhívtam őt, és nagyon érdekes volt, nem tudom, hány év telt el, de ugyanazokat a dolgokat mondta el. És éreztem, hogy ez átverés. Volt egy példa, hogy van egy fényképed, amikor gyerek vagy és anyukádnak ez volt a kedvenc képe, mikor egy pöttyös labdával állsz a kezedben. Dehát ilyen képe mindenkinek van! És nekem pont nem volt. Valami sütemény jött fel, de anyám soha nem sütött. Próbáltam megtalálni a kapcsolódást közte és köztem, de utána annyira elkeserített a dolog, hogy ezt utána elengedtem.

Úgy érzi, édesanyja vigyáz rá a túlvilágról.

Korábban sosem tapasztaltam meg közelről a halált. Amikor anyut elveszítettem, az annyira hirtelen volt és úgy gyomron vágott, hogy ez azóta is áthatja a mindennapjaimat. Amikor megtudtam, hogy kisbabám lesz, ezt ennek tudtam be és egyébként a páromat is neki köszönhetem, hogy vigyáz rám valahonnan. És ha már van ilyen, hogy újjászületés, lehet, hogy kapok egy életet cserébe azért, amit elveszítettem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik