Élet-Stílus

György herceg olyan nagyot nőtt, hogy már csak egy fejjel marad le Kate Middletontól

Samir Hussein / WireImage / Getty Images

György herceg olyan nagyot nőtt, hogy már csak egy fejjel marad le Kate Middletontól

A Fülöp herceg tiszteletére rendezett megemlékezésen fotózták le őt és Sarolta hercegnőt a szüleik társaságában.

Vilmos herceg és Kate Middleton két idősebb gyerekük társaságában érkezett a Fülöp herceg tiszteletére rendezett emlékünnepségre – Lajos herceg a korára való tekintettel távol maradt a ceremóniáról. A nyolcéves György herceg és a hatéves Sarolta hercegnő meglepően nagyot nőttek azóta, hogy utoljára láthattuk őket. Mindketten elegánsan, valódi előkelőségekként sétáltak szüleik oldalán.

Az eseményen Harry herceg és Meghan Markle nem vettek részt, amire számítani is lehetett, miután a herceg jogi úton támadta meg a brit kormányt azt sérelmezve, hogy nem biztosítanának számukra megfelelő védelmet, ha az Egyesült Királyságba utaznának. Mivel előrelépés nem történt, a sussexi hercegi pár szóvivője március elején ki is jelentette, hogy Harry nem tér vissza a szülőhazájába.

Kapcsolódó
Harry herceg és Meghan Markle márciusban sem térnek vissza az Egyesült Királyságba
Utoljára két évvel ezelőtt jártak együtt a herceg szülőhazájában.

Befutott ellenben a kegyvesztett András herceg, aki II. Erzsébet oldalán vett részt Fülöp herceg megemlékezésén. York hercegét legutóbbi botránya után királyi és katonai címeitől is megfosztották, végül február közepén perel kívül egyeztek meg Virginia Giuffre-el, aki azt állította, hogy a herceg 17 éves korában szexre kényszerítette.

Richard Pohle – WPA Pool / Getty Images
Olvasói sztorik