Szórakozás

Harry herceg és Meghan Markle márciusban sem térnek vissza az Egyesült Királyságba

Chris Jackson - Pool / Getty Images
Chris Jackson - Pool / Getty Images
Utoljára két évvel ezelőtt jártak együtt a herceg szülőhazájában.

Úgy fest, Harry herceg és Meghan Markle nem lesz ott a Fülöp herceg tiszteletére rendezett emlékeseményen március 29-én. Sussex hercegének ügyvédjei először januárban küldtek figyelmeztető levelet az Egyesült Királyság belügyminisztériumának, mely szerint Harry, Meghan és két gyerekük nem kapnak megfelelő védelmet a kormánytól, mikor az Egyesült Királyságba látogatnak.

A herceg azóta jogi úton támadta meg a brit kormányt, mivel hivatalosan is megtagadták tőlük a rendőrségi védelem biztosítását, mondván: nem hajlandóak fizetni a védelmi költségeiket. Ennek fényében Harry nem mer visszatérni a szülőhazájába, túlságosan félti ugyanis Meghan Marklet, valamit hároméves fiukat és kilenchónapos lányukat.

Kapcsolódó

Bár a királyi család számított rá, hogy a Fülöp herceg emlékére rendezett esemény apropóján Harry és Meghan végre személyesen is bemutatják Lilibetet, ez a lehetőség is elúszni látszik.

A herceg március végén nem tér vissza az Egyesült Királyságba, de reméli, hogy a lehető leghamarabb meglátogathatja a nagymamáját

mondta a Page Sixnek a sussexi hercegi pár szóvivője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik