Élet-Stílus

Rács mögött a férfi, aki évek óta kukkolja a nőket a fürdőszobák és hálók ablakain át

A kaliforniai gyanúsított maga jelentkezett a rendőrségen.

Tucatnyi bejelentés érkezett az elmúlt években az Orange megyei (Kalifornia) rendőrségre, hogy San Clemente településen egy férfi kukkol a nők lakásaiba, így rengetegen lélegezhettek fel, amikor a napokban kiderült: letartóztatták a gyanúsítottat.

A 36 éves Geovani Carvallo Fiero március 23-án önként jelentkezett a rendőrségen, egy héttel azután, hogy az Orange megyei szervek a Facebook-oldalukon a lakosság segítségét kérték a férfi előkerítésében. A bejegyzésben látható volt az elkövető, akit azzal gyanúsítanak, hogy

az elmúlt év során több alkalommal is női lakosok fürdő- és hálószobaablakaiba nézett be.

A beszámolók szerint a férfi leparkolt a házak közelében, levette a cipőjét, hogy minél halkabban közelíthesse meg a házakat, és – miután a mozgásérzékelős fényeket letakarta vagy áramtalanította – odaállt (zokniban) az ablakokhoz, és nézett befele.

A CBS Newsnak megszólalt egy a környéken élő nyugalmazott seriffhelyettes, Dawn Arthur, aki elmondta, egy helyi lakos már négy éve mesélte neki, hogy a kukkoló a 16 éves lánya ablakán bámult be. Maga az exrendőr volt az, akinek sikerült biztonsági kamerákkal felvételt készítenie a tettesről – a férfi épp Arthur anyjának lakóhelye közelében figyelt meg egy albérletben lakó nőt.

A felvételek alapján a rendőröknek sikerült beazonosítaniuk a gyanúsítottat, ám mielőtt letartóztatták volna Carvallót, a férfi megjelent a rendőrségen és feladta magát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik