Élet-Stílus

Kórházba került az énekesnő, mert nem mert szellenteni barátja előtt

Mostantól nem fogja vissza magát, ígéri.

A beszorult bélgáz miatt került kórházba, mert még nincsenek „fingó viszonyban” barátjával, állítja egy brazil énekesnő a LadBible cikke szerint.

Viviane de Queiroz Pereira, művésznevén Pocah, bár lehet, tényleg nincs ilyen viszonyban a kedvesével, mindenesetre simán megosztotta ezt az információt az Instagramján csaknem 6 millió követőjével.

Reggel fél hatkor erős gyomorfájdalmakra ébredtem, és kórházban kötöttem ki. Ez van srácok, most már jól vagyok. Csak a beragadt fingok felhalmozódásáról volt szó

– közölte egy Insta Story-ban, ahogy azt is tanácsolta az őt követő nőknek, hogy ne essenek hasonló hibába.

Lányok, ne szégyelljetek szellenteni a fiútok előtt, mert az az igazán kínos, hogy ha nem hagyjátok aludni, mert rosszul érzitek magatokat, kórházba kell veletek menni, és a diagnózis: csapdába esett fingok. Mostantól hagyom őket repeszteni

– mondta még el.

Állítja, mindenről a TikTok tehet, ahol azt a tanácsot kapta, hagyja figyelmen kívül ilyenkor a hasi fájdalmakat, mert ezt is tette, és számos vizsgálat után derült csak fény a problémájára.

A TikTokon azonban jó tanácsokat is találni, csak mérlegelni kell, és utána olvasni, melyiknek van értelme. Ott van például a TikTok-sztár orvos, Karan Raj, aki ebben a témában arról beszél, hogy egy ember átlagosan naponta 14-szer szellent, és azt is megemlítette, mi lesz, ha nem engedjük szabadjára a bélgázunkat:

Ha túl sokáig tartod a szellentésed, újra felszívódhat a véráramlatba, és a kilégzéseddel távozhat.

Kapcsolódó
Figyelmeztet az orvos, ne kávéval kezdjük a napot
Több értelme van későbbre halasztani.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik