Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: VV Virág szexuális partnereinek számán meglepődtek a villalakók

RTL 2
RTL 2
Mint minden héten, most is mutatjuk, mely cikkeink érdekelték leginkább olvasóinkat.

Egy évvel ezelőtt már elég közel volt a Való Világ vége, a műsorról pedig sokat cikkeztünk. Tavaly február közepén két hír érdekelte leginkább olvasóinkat, mindkettő VV Virágról szólt.

  • Az egyikben arról írtunk, annyira megváltozott a kiesése után, hogy VV Dani sem ismerte fel.
  • A másikban pedig azon hüledeztek a villalakók, hogy mit felelt a nő arra a kérdésre, hány szexuális partnere volt eddig.
Kapcsolódó

Elég sok embert érdekelt az is, amikor arról számoltunk be, több ezer embert nem engedtek be Németországba a határokon, mert szigorúbb ellenőrzéseket vezettek be az új koronavírus-variánsok terjedése miatt.

Kapcsolódó
Ezrével fordítják vissza az embereket a német határokon
Megtagadják a belépést az új koronavírus-változatok terjedése miatt.

A Nánási család Balatonakarattyán – ahol második otthonuk is van – nyitotta megy tavalyelőtt nyáron a kisboltját, ami ugyan üzletileg jó befektetésnek bizonyult, a környékbeliek nem örültek annak, hogy Ördög Nóráék neve annyi embert vonz az egyébként nyugodt településre.

Kapcsolódó

A végére egy bizarr hírt tartogattunk. Tavaly ilyenkor zárult le egy japán diáklány ügye a bíróságon, aki azért fordult a hatóságokhoz, mert az iskolában arra kényszerítették, hogy fesse az eredeti színére – szerintük feketére – a haját. A sajtóban meg nem nevezett diáklány kálváriája akkor kezdődött, amikor egyik nap az igazgatóhelyettes közelebbről megnézte magának a hajtövét, és azt állapította meg, hogy a barna nem az eredeti hajszíne. A valóság ezzel szemben az, hogy a lánynak tényleg természetes barna volt a haja, de az iskola elöljárói nem vettek tudomást erről a tényről.

Kapcsolódó
Nem hitték el, hogy ilyen a haja, ezért hajfestésre kötelezték a meghurcolt japán diáklányt
Kártérítést kap a tanuló, akit a haja miatt kizártak az órákról és a kirándulásokról is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik