Horváth Gréta októberben döntött úgy, hogy életmódváltásba fog. Kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzd, ami nem csak a pluszkilók felszaladásával, de olyan kellemetlen tüneteket is együtt járt, mint a szédülés vagy a hányinger. A diagnózis után tiltólistára kerültek a cukros ételek, a lisztből készült pékáruk, a krumpli és a rizs is. Ma az Instagramon mesélt arról, hogy alakul az élete az egészségét illetően.
Mint írja, mindig is problémát jelentett számára a táplálkozás, miután azonban kézhez kapta a diagnózisát, az egyfajta térképként szolgált saját magához és a testéhez. Nem csak az egészségét nyerte vissza, de a súlyfelesleg is elkezdett leolvasni róla, és bár számokat még nem tud mondani, azt leszögezte, hogy olyan minőségben indult be nála a fogyás, mint korábban sosem.
Volt „nagy” fogyásom már 2 éve, de közel sem ilyen minőségű, mint ez. 11 hónap alatt nem sikerült elérni a célom, most alig 4 hónap alatt közelebb vagyok hozzá, mint bármihez
– folytatta posztját Horváth Gréta, mindenkit arra buzdítva, hogy szükség esetén forduljon orvoshoz, és sose adja fel a küzdelmet, mert minden csak elhatározás kérdése.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon