Szórakozás

Horváth Gréta teljes életmódváltásba fogott betegsége miatt

Korábban rendszeresen szédült és küzdött hányingerrel, mint kiderült, inzulinrezisztencia okozta a panaszait.

Horváth Gréta tavaly szállt versenybe a Hal a tortánban, az adás után pedig rengeteg bántó kommentet kapott az alakját illetően. Ekkor elhatározta, hogy kideríti, mi akadályozza a fogyásban. Korábban hiába diétázott és edzett személyi edző felügyelete mellet, látható eredményt nem sikerült elérnie. Észrevette továbbá, hogy sokat szédül, hányingere van és a közérzete is gyakran rossz. Orvoshoz fordult, a vizsgálatokból pedig kiderült, hogy inzulinrezisztenciával küzd.

Rosszulléteim voltak, hányinger reggelente, szédülés. Például ha ettem egy normális adag ételt, akkor utána azt éreztem, hogy egyből elalszom. Folyamatosan, ha lefeküdtem mondjuk este aludni, akkor forgott a szoba. Nem éreztem magam teljesen komfortosan

– mondta.

Miután kiderült a betegsége, átalakította az étkezési szokásait. Teljesen elhagyta a rizst, a krumplit, a lisztből készült pékárukat és a cukrot is. Főleg zöldségből és húsból készít fogásokat.

Gréta kilóban egyelőre nem tudja, hol tart a fogyásban, de már önmagában azért hálás, hogy visszanyerte az irányítást a teste felett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik