Élet-Stílus

Terjeszkedik az étterem, ahol csak bunkó felszolgálókat alkalmaznak

Karen’s Diner immár Sheffieldben is vállalja, hogy nem lesz kedves a vendégekkel.

Tavaly nyílt meg az ausztráliai Sydney-ben az első Karen’s Diner étterem, amelynek az a jellegzetessége, hogy szándékosan goromba személyzettel fogadja a vendégeit.

Az éttermet azoknak hozták létre, akiknek állandóan bajuk van valamivel, ha beülnek valahova. A Karen’s Dinert megálmodó Viral Ventures cég szerint

éttermük végre egy olyan hely, ahol nem csak mondvacsinált indokok miatt panaszkodnak a személyzetre, hanem azért, mert valóban amatőr módon dolgoznak és bunkók a vendégekkel.

Nagyjából erre lehet számítani:

Az első hallásra reménytelennek tűnő koncepció végül sikeres lett, annyira, hogy a cég újabb éttermet nyitott Brisbane-ben és Melbourne-ben is, most pedig Ausztrálián kívül, az Egyesült Királyságban is terjeszkednek – számolt be a LADbible.

A Sheffieldben helyet kapó étteremben is garantálják a vásárlóknak, hogy „száz százalékig durva személyzettel” találkoznak, a kézműves hamburgerek és a „fantasztikus” italok mellett.

A vendégeknek olyan élményt kínálunk, amely kissé teátrális, de segít kiadni az elfojtott érzelmeket

– mondta korábban Aaron Rovuck, az étteremlánc munkatársa.

Az új étteremben is az a cél, hogy a betérő vendégek ne aggódjanak az etikett miatt, ne rágódjanak azon, hogy leteremthetnek-e egy felszolgálót, mert a személyzet szívesen kiteszi magát ennek.

Ha erre van igénye, már asztalt is foglalhat a sheffieldi étteremben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik