Élet-Stílus

Ambrus Attila szerint neki is köszönhető, hogy sokat javult a bankbiztonság

Life TV
Life TV
„Ami akkor volt, azt a Benny Hill showban lehetett volna mutogatni.”

Ambrus Attilát idén tíz éve, hogy kiengedték a börtönből, ahová bankintézetek és takarékszövetkezetek kirablása miatt ítélték el. Azóta olyan műsorokban is megfordult már, mint a Farm VIP, a Hal a tortán vagy az Összezárva Hajdú Péterrel. Most a Mandinernek adott nagyinterjút, melyben a jégkorongozástól kezdve a kerámiázásig elég sok témát érintettek.

Kapcsolódó

A riporter a beszélgetés során arra is kíváncsi volt, hogy Ambrus szerint ma lehetséges lenne-e olyan típusú rablást végrehajtani, mint amilyet ő vitt véghez még évekkel korábban. Szerinte neki is van abban szerepe, hogy ma már sokkal nagyobb figyelmet fordítanak a biztonságra.

Nem. Talán nekem is köszönhetően elég sokat javult mostanra a bankbiztonság. Ma már nem működne az, amit én csináltam. Nem akarok viccelni, de ami akkor volt, azt a Benny Hill showban lehetett volna mutogatni. A biztonsági őrök akkoriban nem voltak felkészülve éles helyzetekre. Rosszak voltak a kamerák, nem működtek rendesen a riasztórendszerek.

Az interjúban arról is beszélt, hogy miután kijött a börtönből, úgy érezte, sokkal magasabb falak veszik körül, és rengeteg negatív élménye volt eleinte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik