Élet-Stílus

Tom Hollanddal lógott az új Pókember forgatásán a kisfiú, aki megmentette a húgát egy megvadult kutyától

Még egy szuperhőshöz méltó kaszkadőrmutatványt is kipróbálhatott a kis hős.

Tom Holland teljesítette különleges ígéretét, amelyet egy wisconsini fiúnak tett: Holland, Zendaya és a Pókember: Nincs visszaút című film többi szereplője egy napot töltött a forgatáson Bridger Walkerrel – a wyomingi Cheyenne-ben élő fiúval, akit hősként ünnepelt a világ, miután 2020 júliusában megmentette a húgát egy kutyatámadástól.

Bridger, aki akkor még csak 6 éves volt, milliók – köztük Chris Evans, azaz Amerika Kapitány – szívébe lopta be magát a bátor cselekedetével.

Egy pénteken megosztott Instagram-posztban Bridger édesapja, Robert azt írta: a 25 éves Holland korábban megígérte a fiának, hogy együtt lóghat a film a szereplőivel, és végül be is tartotta az ígéretét.

Az apa a bejegyzésben köszönetet mondott a film sztárjainak, és a különleges napról készült fotósorozattal idézte fel az élményt: „Emlékszel, amikor @tomholland2013 megígérte Bridgernek, hogy eljöhet a Pókember forgatására? Ő teljesítette! Először is, egy hatalmas köszönet Tomnak, @harryholland64-nek, @zendaya-nak és az egész Marvel/Sony stábnak és stábnak ezért az álomszerű kalandért” – idézi az apa bejegyzését a People magazin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Walker, JD (@robertwalker307) által megosztott bejegyzés

Amikor először megérkeztünk a forgatásra, kicsit aggódtam, hogy amint a »függönyt elhúzzák«, a gyerekek számára elveszik a filmek varázsa. Ennek az ellenkezője volt igaz! Tom, Zendaya, Harry, @lifeisaloha, @tonyrevolori, és az egész stáb gondoskodott arról, hogy a gyerekeink sztárnak érezzék magukat. Nemcsak eljátsszák a barátságos és közkedvelt hősök szerepét

– folytatódik a bejegyzés, mely szerint Holland izgatottabbnak tűnt a nagy találkozástól, mint a kisfiú, Zendaya pedig rögtön azzal fogadta a kissrác kamaszkorú nővérét, hogy milyen szépek a körmei. A család idegenvezetője egyébként Tom testvére, Harry Holland volt.

A kis hős pedig – aki 2020-ban beugrott egy megvadult németjuhász elé a húga védelmében, ezért 90 öltéssel kellett összevarrni az arcát – még egy kaszkadőrmutatványt is ki akart próbálni, így szó szerint is együtt lóghatott Pókemberrel.

Új arcot kap a kisfiú, aki megmentette a húgát egy megvadult kutyától
Az egész világon hősként ünnepelték 2020 júliusában a wyomingi Bridger Walkert. A hatéves kisfiú a saját testével védte meg a kishúgát egy megvadult

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik