Élet-Stílus

Chris Evans személyes üzenetet küldött a kisfiúnak, aki megmentette a húgát egy megvadult kutyától

Teljesült a hatéves Bridger Walker egyik nagy álma azzal, hogy Amerika Kapitány, vagyis Chris Evans színész személyes videoüzenetet küldött neki.

Megmentette a kishúgát egy megvadult kutya támadásától a hatéves Bridger Walker. Mint korábban írtuk, a kisfiú a németjuhász keverék elé vetette magát, hogy a testvére helyett inkább őt harapja meg. Amikor később megkérdezték tőle, hogy miért tette, Bridger azt válaszolta, úgy gondolta, ha valamelyiküknek meg kell halnia, inkább ő legyen az.

A kutya többször megharapta a kisfiú arcát, a sebeit végül 90 öltéssel varrták össze. A húga azonban sértetlenül úszta meg a támadást. Az esetről a gyerekek nagynénje, Nikki Walker számolt be az Instagramon. A nő arra kérte az embereket, hogy osszák meg minél többen a bejegyzését, hátha úgy eljut a történet Bridger bálványaihoz, a Marvel szuperhősfilmjeinek színészeihez is.

A terv bevált, Bridgernek ugyanis gratulált hősies bátorságáért a Bruce Bannert, illetve Hulkot alakító Mark Ruffalo, a Pókembert megszemélyesítő Tom Holland és Anne Hathaway színésznő is – írja a Sky News.

Az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans személyes videoüzenetben méltatta Bridger önzetlen bátorságát, és megígérte a kisfiúnak, hogy elküldi neki ajándékba a pajzsát.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

There are no words. We are so, so thankful.

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés, Júl 15., 2020, időpont: 4:36 (PDT időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik