Élet-Stílus

Új arcot kap a kisfiú, aki megmentette a húgát egy megvadult kutyától

Az élete kockáztatásával mentette meg kishúgát egy megvadult kutyától egy hatéves amerikai kisfiú 2020 nyarán. A kis hős arcát szétmarcangolta a megvadult állat, de egy sebészcsapat ingyen tüntette el a csúnya sebhelyeit.

Az egész világon hősként ünnepelték 2020 júliusában a wyomingi Bridger Walkert. A hatéves kisfiú a saját testével védte meg a kishúgát egy megvadult kutyától. Később, amikor a kórházban megkérdezték tőle, hogy miért tette, az felelte:

Azt gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, inkább én legyek az.

Bridger megmentette a testvérét, de a kutya csúnyán összemarcangolta az arcát. Sebeit több mint kilencven öltéssel varrták össze. A kisfiú hőstettéről a nagynénje számolt be az Instagramon, és próbálta elérni, hogy Bridger hősei, a Bosszúállók gratuláljanak az unokaöccsének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robert Walker (@robertwalker307) által megosztott bejegyzés

A terve sikerült, Chris Evans és Robert Downey Jr. is személyesen kereste fel Bridgert. Előbbi egy személyre szóló Amerika Kapitány pajzsot küldött a kisfiúnak, utóbbi megígérte, hogy elmegy a kisfiú következő születésnapjára. Később Tom Holland meghívta Bridgert a következő Pókember forgatására.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nikki Walker (@nicolenoelwalker) által megosztott bejegyzés

A történetről a világon mindenütt beszámolt a sajtó, így jutott el Dr. Dhaval Bhanusali és Dr. Cory B. Maughan plasztikai sebészekhez, akik felajánlották, hogy egy csúcstechnológiás, lézeres kezeléssel, ingyen eltüntetik Bridger arcáról a csúnya sebhelyeket.

Néha találkozunk olyan páciensekkel, akik sokkal többet tesznek értünk, mint amennyit mi valaha is képesek leszünk tenni értük. Bridger egy olyan korban mutatta meg, hogy jó és remény is van még a világban, amikor annyi negatív dolog vesz körbe minket.

– mondta Bhanusali.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik