Élet-Stílus

Rubint Réka: Van egy térfigyelő kameránk, onnan tudjuk, hogy Norbi 45 percet feküdt a házunk előtt

Schobert végig magánál volt a sztórkja után.

Schobert Norbi még a nyáron, reggeli futásából hazaérve, a házuk előtt esett össze, miután sztrókot kapott. Habár felesége szerint még most sem 100 százalékos, a gyors orvosi ellátásnak és műtétnek köszönhetően nagyon gyorsan helyre jött. Schobert korábban már elmesélte, mire emlékszik a történtekből, most pedig a Frizbi műsorában Rubint Réka is beszámolt a részletekről.

Kapcsolódó

Van egy térfigyelő kamera a házunkra rögzítve és onnan tudjuk, hogy ő 45 percet feküdt a házunk előtt. Olyan szerencsétlen helyen esett össze, van egy óriási nagy sövény a ház előtt és jönnek-mennek ott el autók, de nem látták, hogy ő ott fekszik és mivel a beszédközpont sérült, nem tudott szólni. Végig mozgatta a bal lábát, bal kezét, nézte a pulzusát a pulzusmérőn, látszik a felvételen

– mesélte Rubint Réka, aki elmondta, hogy a kutyájuk jelzett az éppen hazaérő szomszédnak, aki észrevette a bajt és azonnal szólt neki. Férje egyébként végig magánál volt, de se beszélni, se mozogni nem tudott, a műtét után pedig nem emlékezett a dologra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik