Élet-Stílus

Azért ment el pornósnak az anya, hogy fizetni tudja a számlákat, ma már dollármilliomos

Az OnlyFansen keresztül több milliót keres évente, állítja.

A most 30 éves Karmen Karmának férjével, Alexszel kislánya született, de nem tudták megoldani, hogyan fizessék ki a számláikat, vagy akár hogyan telik majd ételre, nem volt elég bevételük, hiába tengerész a férfi.

Minden fillér számított, éppen csak elég ennivalóm volt, de egy újszülött mellett és a szoptatás miatt tápláló ételekre volt szükségem, és sokra belőlük. Mindig éhes voltam

idézi a Mirror.

Már-már azon gondolkozott, hogy újra elmegy felnőttfilmesnek, ezzel foglalkozott korábban 21 és 25 éves kora között. Pár forgatásra el is ment, de nem érezte jól magát távol a babájától.

Mindig nagyon lehangolt, mikor elmentem forgatni egy jelenetet.

Ő is, miként mások is, teljesen a koronavírus-járványkor hagyott fel a pornóval, és ekkor kezdett el az OnlyFansen ténykedni.

https://twitter.com/KarmenKarma/status/1408924953638891524

Elkezdtem online dolgozni, és nem sokkal később több pénz kerestem, mint valaha a szexiparban (…) 300 dollárt kereshetek szextingeléssel egy sráccal, amiből könnyen havi 160 ezer dollár is összejöhet.

Azt mondja, évente 2 millió dollárt (620 millió forintot) is megkeres az előfizetőknek kitett képekkel, velük való üzenetváltással.

Öt hónapja megszületett Alexszel közös második lánya is, de ekkor sem hagyott fel Karma a munkával. Igaz, így már mindkét gyereknek tudott félretenni a főiskolájára, ahogy külön bankszámlára is rakott nekik el pénzt.

Nem akarom, hogy valaha is aggódniuk kelljen a pénz miatt. Remélem, a lányaim tisztában tartják majd a döntésemet, hogy ezt a munkát csinálom. Remélem, nyitottak lesznek ezzel kapcsolatban.

Azt mondja, hogy pénzt rakott el a felsőoktatásukra, nem azt jelenti, hogy feltétlen orvosnak vagy ügyvédnek kell lenniük, egyszerűen csak ahhoz akarta megteremteni az alapot, hogy több választási lehetőségük is legyen. Ha a szexiparban akarnak dolgozni, akkor azt is támogatni fogja, de elmondja majd nekik előre, mi az árnyoldala.

Nem való mindenkinek, de álom életet adott nekem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik