Élet-Stílus

Szaszák Zsolt reagált L.L. Junior kiborulására: Azt gondolom, nincs miért bocsánatot kérnem

TV2 / RTL Klub
TV2 / RTL Klub
A versenyzőnek rosszul esett a poszt, mert a produkció nem csak az ő felelőssége.

A Sztárban sztár leszek! második élő adásában, Tóth Gabi 22 éves versenyzője, Szaszák Zsolt L.L. Junior egyik régi slágerét vitte színpadra. A produkció azonban nem nyerte el az eredeti előadó tetszését. L.L. Junior azonnal ki is írta magából sérelmeit, mert szerinte nem utánzás volt a dolog, hanem paródia.

Kapcsolódó

A Blikknek most Szaszák Zsolt is reagált. A tehetségkutatós elmondta, hogy mit gondol a kialakult helyzetről.

Elsősorban magamnak és a mesteremnek, Tóth Gabinak akartam megfelelni. Az én feladatom az volt, hogy teljesítsek és szórakoztassak, szerintem ez sikerült is, nem állt szándékomban, hogy nevetség tárgyává tegyem Juniort. Nagy rajongója vagyok, és földre borulok előtte, hiszen a tragédiák ellenére is fantasztikus dalokat ír, kiváló előadó, akire gyerekkorom óta felnézek. Az orrfelhúzás, amit sérelmezett szükséges volt, úgy ítéltünk meg az énektanárokkal, hogy ahhoz, hogy utánozzam a hangját egy ilyen technikai dologra van szükség. Örülnék, ha megbeszélhetnénk ezt Juniorral, de azt gondolom, nincs miért bocsánatot kérnem

– kezdte a Sztárban sztár leszek! versenyzője.

Hajnalig olvastam a kommenteket a poszt alatt. Sokan kiálltak Junior mellett, és bár jó volt látni, mennyire szeretik, többen engem bántottak, amit nehéz kezelni. Rosszul esett a posztja, fáj, hogy rám irányította minden indulatát, holott itt egy stáb dolgozik és minden közös döntés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik