Élet-Stílus

Megvert egy nővért egy férfi, mert az ő engedélye nélkül adott oltást a feleségének

A kanadai férfi ököllel ütötte az ápolónő fejét, majd elfutott.

Súlyos sérüléseket szenvedett egy Covid-oltások beadásával foglalkozó ápolónő a kanadai Sherbrooke város egyik gyógyszertárában, miután egy „dühös és agresszív” férfi odament hozzá, és ütni kezdte, amiért az ő engedélye nélkül oltotta be a koronavírus elleni vakcinával a feleségét – jelentette a helyi sajtó.

A helyi rendőrség közlése szerint a franciául beszélő férfi hétfő délelőtt jelent meg az ápolónő irodájában, majd azonnal azzal vádolta a negyvenes éveiben járó nőt, hogy annak ellenére adott oldást a feleségének, hogy arra ő, mármint a férj nem adott engedélyt. Majd azonnal többször is arcon ütötte a nőt, akit a rendőrség elmondása szerint „súlyos fejsérülésekkel” szállítottak kórházba.

A férfi a támadás után elszaladt, és a helyi rendőrség jelenleg is keresi, és ehhez a lakosság segítségét kérték.

A gyógyszertár-tulajdonosok szövetségének elnöke, Benoit Morin a CBC kanadai televíziónak nyilatkozva döbbenetesnek nevezte az eset, közölve, hogy még soha nem hallott hasonló esetről. A férfi elmondta, hogy soha senkitől nem kérnek házastársi és családi engedélyt az oltáshoz, így nem is érti, hogy a férj mire gondolhatott, amikor ezt kikérte magának.

Az érintett gyógyszertár tulajdonosa a folyamatban lévő nyomozásra hivatkozva nem nyilatkozott az esettel kapcsolatban, de közölték, hogy „természetesen elítéljük” az esetet, amit „elfogadhatatlannak” neveztek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik