Élet-Stílus koronavírus

Halála előtt üzent barátainak az oltásellenes rádiós

Az utolsó napokban már bánta, hogy nem oltatta be magát.

Koronavírus-fertőzés következtében meghalt egy ismert floridai rádiós, aki gyakran osztotta meg hallgatóival és barátaival oltásellenes nézeteit.

A konzervatív jobboldali Dick Farrel rádióműsoraiban és Facebook-oldalán is rendszeresen értekezett a Covid elleni vakcinákról, egy posztban például azt írta:

Minek vegyek fel egy oltást, amit olyan emberek népszerűsítenek, akik végig hazudtak nektek a maszkokról, arról, hogy honnan ered a vírus, és a halálozási adatokról?

Kirohanásokat intézett az amerikai tiszti főorvos ellen, a többi között hatalommániás hazug őrültnek nevezve őt; a fertőzés ellen viselt maszkra pedig rendszeresen „arcbugyiként” hivatkozott.

Dick Farrel nemrég maga is megfertőződött. Három héttel azután, hogy betegségét diagnosztizálták, belehalt a Covid szövődményeibe.

A Sun brit bulvárlap cikke szerint, a rádiósnak az élete utolsó napjaiban megváltozott a véleménye a vírus súlyosságáról, azt mondta, már bánja, hogy nem adatta be a vakcinát, és több barátját is arra biztatta, hogy oltassák be magukat.

A lap a férfi egyik barátját idézi, aki azt mondta, a rádiós miatt vette fel a védőoltást, ugyanis Farrel nem sokkal halála előtt üzenetet írt neki, amiben csak ennyi állt: „Get it”, azaz Adasd be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik