Élet-Stílus

Utálta magáról a nyaralós képeket az apa, 90 nap alatt 45 kilót dobott le

Elborzasztotta, amit látott.

A helytelen étkezés következtében Scott Ross – nem összetévesztendő a híres csembalóművésszel, aki mondjuk 1989-ben meg is halt – 48 éves korára már 128 kilogrammot nyomott. Aztán elvoltak nyaralni, ami mindent megváltoztatott:

Alig ismertem fel magam a nyaralásos fotókon, nagyon elégedetlen voltam a kinézetemmel.

Másrészt azt vette észre, hogy mikor elment kajakozni két fiával a marbellai strandnál, akkor is öt perc alatt kifulladt, pedig régebben fit volt, sokat rögbizett. Akkor változott meg minden, mikor 2018-ban elindította saját utazási irodáját, és a napi 14 óra ülőmunka mellett csak szemetet evett.

Úgyhogy életmódot váltott, mozog és egészségesebben étkezik: elhagyta a gyorsételeket, és három hónapos edzés- és étkezési tervet kezdett el követni

Aminek meg is lett az eredménye, elmondása szerint

90 nap alatt ledobott 45 kilogrammot, már a kocás hasfalán dolgozik, nem is eredménytelenül.

Mindezt úgy, hogy az eredeti célkitűzése az volt, hogy max úgy 100 kilóig lemegy. Nem is hagyta abba az edzést, máig folyamatosan nyomja. Az étkezésénél is továbbra is figyel, sok olyan ételt is megeszik ma már, amiről korábban azt gondolta, hozzá sem nyúlna. Igaz, hétvégente már kicsit megengedőbb, jöhet a pizza és a bor is akár.

Ross azt mondja, mentális egészségének is jót tett az életmódváltás, ma már energikusabbnak érzi magát, a hétköznapokat pedig sokkal kevésbé éli meg stresszesnek. Szerinte így a korlátozásokat is jobban viselte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik