Élet-Stílus

Erotikus fotókkal zsarolta szeretőjét a nős férfi a szakításuk után

Hét hónapig tartó börtönbüntetésre ítéltek Szingapúrban egy 57 éves férfit, aki megzsarolta volt szeretőjét, azzal fenyegetve, hogy közzéteszi a róla készített erotikus felvételeket, ha nem fizeti vissza neki harmincezer szingapúri dollárt (6,6 millió dollárt). A nő azonban inkább a hatóságokhoz fordult.

A Yahoo News beszámolója szerint a házas Chua Joo Kwang 2011-ben került kapcsolatba a nővel, aki akkor escortlányként dolgozott. Később a szeretője lett, és a férfi havi 2500 dolláros apanázst fieztett neki, egészen addig, amíg kapcsolatuk 2018 decemberében véget nem ért.

A férfi ezek után zaklatni kezdte a meg nem nevezett nőt, azt követelve tőle, hogy találkozzanak, valamint azt, hogy fizessen vissza neki azt a pénzt, amit egy éven át kapott tőle, kárpótlásként a szakításért. Miután ez nem járt sikerrel, Chua más módszert választott.

2019 februárjában volt szeretője egy ismeretlen külföldi telefonszámról üzeneteket kezdett el kapni egy csak „M” néven bemutatkozó embertől, aki Chua barátjaként mutatkozott be, és fotókat kezdett küldeni neki. A képeken a nő meztelenül volt látható, valamint szex közben Chuával. „M” közölte, a fotókat el fogja küldeni a nő családtagjainak és barátainak, ha nem fizeti ki Chuát.

A rendőrség nyomozni kezdett az ügyben, és kiderült, hogy „M” valójában Chua volt, akinek számítógépén több videót is találtak, amin az látható, ahogy a szeretőjével szeretkezik. A felvételeket egy a nő tudta nélkül készítette, egy rejtett kamerával.

A férfi ellen eljárást indítottak, és a bíróságon bűnösnek is vallotta magát az ellene felhozott vádakban, elmondása szerint azért, mert nem akarta, hogy szeretőjének tanúskodnia kelljen a bíróság előtt. A férfit fenyegetés, egy nő erkölcse elleni vétség valamint zaklatás vádjában találták bűnösnek, és bár több évig tartó börtönbüntetést is kaphatott volna, végül csak hét hónapot kell börtönben eltöltenie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik