Közélet

Szexvideókkal, viccből zsarolta szeretőjét a tatai férfi

A gyanúsított a rendőröknek azt mondta, a zsarolást kezdetben viccnek szánta, ám végül magával ragadta a kettős szerepjáték.

Fél éven át zsarolta szeretőjét az a tatai férfi, akire április közepén csaptak le a tatai rendőrök. Tavaly, szeptember végén vette fel a kapcsolatot az asszonnyal, álnéven írt neki e-mailt és azzal fenyegette, hogy intim felvételeket tesz közzé róla az interneten. Később a videók felkerültek a világhálóra, a férfi akkor már azért kért pénzt a nőtől, hogy leszedje azokat. Az asszony februárig tűrt, végül a rendőrséghez fordult.

A nyomozók kiderítették, a férfi nem más, mint a nő 35 éves szeretője. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kedden arról tájékoztatott, hogy a férfi részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, álnéven vette fel a kapcsolatot szeretőjével és a zsarolást eleinte csak viccnek szánta, ám végül magával sodorta a kettős szerepjáték.

A rendőrség – gyorsított eljárásban – bíróság elé állítást javasol, így az ügyben indított nyomozást már le is zárták, az iratokat pedig megküldték az illetékes ügyészségnek

Ajánlott videó

Olvasói sztorik