Belföld

Ötmillióval zsarolta meg a felesége szeretőjét egy kecskeméti férfi

Zsarolás miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki ötmillió forintot akart kizsarolni a félrelépő felesége szeretőjétől 2019 júliusában Kecskeméten.

A sértett férfi egy bevásárlás alkalmával ismerkedett meg az elkövető feleségével, majd szexuális kapcsolat jött létre köztük. A férfi rájött, hogy a neje félrelép, ezért elhatározta, hogy majd ezt kihasználva oldja meg az anyagi nehézségeit.

A vádlott a feleségétől megtudta a szeretője telefonszámát és telefonon találkozót beszélt meg vele 2019. július 29-re egy kecskeméti benzinkút shopjába. A házasember a találkozón megjelent, az elkövető pedig átadott neki egy papírtörlő darabot, amin egy bankszámla szám volt feltüntetve.

Ezután kihívta a szeretőt a shopból, majd a hátsó részénél lévő üres területre irányította. Itt közölte vele,, hogy mindent tud a felesége és a közte lévő szexuális kapcsolatról. Hogy mondandójának nyomatékot adjon, részletesen ismertette előtte az együttlétek helyszíneit és időpontját.

A megcsalt férj közölte a szeretővel azt is, hogy ha augusztus 2-án reggel 8 óráig  nem utal át ötmillió forintot forintot, úgy a félrelépésről értesíteni fogja a feleségét és gyermekét, továbbá ezt jelezni fogja majd a szerető munkahelyén is.

A szeretőben komoly félelmet keltettek a fenyegetések  és azonnal rendőri segítséget kért. A férj ezután még figyelmeztető sms-eket is küldött a szerető telefonjára, amelyekben figyelmeztette a következményekre, ha nem utalja a pénzt. Mindezek ellenére a szerető nem fizetett. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a zsarolóra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik