Élet-Stílus

Szerencsétlen balesetben halt meg egy férfi egy kanadai McDonald’s autós ablakánál

A 42 éves férfi munkába menet állt meg hajnalban a Mekinél, de fizetés közben halálra zúzta a sajtá autója.

Meghalt egy férfi a kanadai Vancouver város egyik McDonald”s éttermének autós ablakánál, amikor reggelit akart magának vásárolni, munkába menet – jelentette a helyi sajtó. Tony Eyles szeptember nyolcadikán, helyi idő szerint reggel fél hatkor állt meg az étteremnél, leadta a rendelését, majd fizetni akart, amikor véletlenül a földre ejtette a kártyáját.

A vancouveri rendőrség közlése szerint a férfi ekkor kinyitotta az ajtót, és kihajolt az autóból, hogy felvegye a kártyáját, a jármű azonban gurulni kezdett, és nekiment az épületnek. Eyles ekkor beszorult az ajtó és a karosszéria közé, képtelen volt kiszabadítani magát, és a helyszínen életét vesztette.

A kiérkező mentősök megpróbálták újjáéleszteni, de nem jártak sikerrel – közölte a helyi rendőrség. A hatóságok közölték, hogy vizsgálatot indítottak a férfi halálának ügyében.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a Maple Ridge városában élő férfi liftszerelőként dolgozott, és munkája miatt rendszeresen járt Vancouverben. Eyles pár nappal a kilencedik házassági évfordulója előtt halt meg, és két kisgyereket – egy nyolcéves fiút és egy hatéves lányt – hagyott maga után.


Sógora a helyi sajtónak elmondta, hogy a gyerekek teljesen összetörtek apjuk halála miatt, akit úgy jellemzett, mint „a tökéletes apa és tökéletes férj”. Neal Pender a News1130 című kanadai lapnak elmondta, hogy Eyles fia már közölte vele:

Csak nyolc évig ismerhettem az apukámat, ez nem elég.

Kapcsolódó
A fal és az autó közé szorult egy fiatal feje egy McDonald’s-ban
A véletlenek szörnyű összjátéka okozott szörnyű, és majdnem halálos baleset egy amerikai gyorsétteremnél.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik