Élet-Stílus

Kirúgták, miután elüldözte a bolt kifosztására készülő fegyveres rablót

Araceli Sotelo egyedül volt a Subway gyorsétterem-lánc egyik Illinois államban található üzletében vasárnap délelőtt, amikor egy fegyveres férfi lépett be az üzletbe és a bevételt kezdte követelni. A nő azonban nem hagyta magát, és egy percig tartó könyörgés után úgy döntött, hogy küzdeni fog, és rátámadt a rablóra.

Kisebb volt nálam, így volt valamennyi előnyöm

mondta el a nő a WTVO televízió híradójának. A küzdelem közben a rabló egy pillanatban elejtette a fegyverét, amit a nő megszerzett és azzal kezdte el ütni a rablót, aki végül elmenekült a boltból, de megszerezte Sotelo táskáját.

Az esetet rögzítette a Rockfort városában található bolt biztonsági kamerája, és a szeptember 5-én készült felvétel három nappal később kikerült egy helyi bűnügyi Facebook-oldalra. A kiszivárgott felvételt pár nappal később Soleto is megosztotta a TikTok-oldalán, és főnökei az elmondása szerint ezután kirúgták. Közlése szerint azért, mert megpróbálták eltusolni az esetet, és nem akarták, hogy annak híre eljusson a Subway vezetőségéhez.

@yadalove07

Share ##fyp

♬ original sound - Yada Love

Ez nem működött. A nő videóját már több mint kilencmiliószor nézték meg a TikTokon, az eset pedig országos sajtóvisszhangot kapott, és a Subway közölte, hogy vizsgálatot indítottak az esettel kapcsolatban, ami egy szóvivő közlése szerint franchise rendszerben, tőlük függetlenül működik.

Sotelo közben a TMZ című amerikai lapnak elmondta, hogy fél hazamenni, mert a rabló a táskájával együtt elvitte az igazolványait is, és így tudja, hogy hol lakik, hozzátéve, hogy a férfit még nem kapták el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik