Élet-Stílus

Péniszformájú répával a kezében érkezett meg az élő interjúba az új-zélandi miniszter fia

Élő videóinterjút adott Carmel Sepuloni új-zélandi miniszter, amikor berontott a szobába a fia, és hadonászni kezdett egy péniszalakú répával.

Épp a lezárások miatt otthonról dolgozó, távoktatásban tanuló gyerekek szüleihez intézett biztató szavakat Carmel Sepuloni új-zélandi miniszter, amikor az élő videóinterjúja közben belépett a szobába a fia, hogy megmutasson neki egy péniszalakú répát – írja a Guardian című brit lap.

Sepuloni viccesen fogta fel a történteket, az esetről készült videót ő maga is megosztotta a Twitteren. „A pillanat, amikor élő interjút adsz a Zoomon, a fiad besétál a szobába, üvölt és egy deformált répa van nála, ami úgy néz ki, mint egy férfi testrész” – írta.

Új-Zéland a koronavírus-járvány szempontjából a világ egyik legbiztonságosabb állama. A közel ötmillió lakosú szigetországban a járvány kitörése óta kevesebb mint 3600 megbetegedést regisztráltak, és 26 ember halt bele a fertőzés következményeibe.

Az országban augusztus második felében ugrott meg az új fertőzések száma, azóta naponta 50-80 új esetet regisztrálnak, augusztus 30-án 603 aktív fertőzöttet tartottak nyilván. Új-Zélandon jelenleg négyes szintű korlátozások vannak érvényben, vagyis távoktatás zajlik, és csak a nélkülözhetetlen munkát végző emberek járnak be dolgozni.

Új-Zélandon, legutóbb februárban követelt halálos áldozatot a járvány, de 2020 tavasza, vagyis az első hullám lecsengése óta is mindössze négyen veszítették életüket koronavírus-fertőzés miatt az országban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik